Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Purmerend

Serre - Purmerend

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Purmerend?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Edam, Hobrede, Ilpendam, Katwoude, Kwadijk, Middelie, Middenbeemster, Monnickendam, Noordbeemster, Oosthuizen, Purmerland, Volendam, Wijdewormer, Zuidoostbeemster of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Purmerend aanvragen

Recente aanvragen uit regio Purmerend

maandag 12 april 2021

Dakkapel achterzijde van 5 meter breed

Wij willen een dakkapel plaatsen van 5 meter breed aan de achterzijde van onze woning. We willen deze aan de buitenzijde met kunststof afgewerkt hebben, aan de binnenzijde graag casco opgeleverd. Ook graag met kunststof kozijnen. lk geloof dat we hier geen vergunning voor nodig hebben.


Dakkapelbouw
zondag 11 april 2021

Kozijnen, ramen en boeidelen vervangen

Graag zouden wij een offerte ontvangen over nieuwe kunststof kozijnen, ramen en boeidelen vervangen. Maat raam 1 is 275 breed en 175 hoog Maat raam 2 is 180 breed en 175 hoog


Kozijnen, deuren en dakramen
vrijdag 09 april 2021

Groendak aanleggen

Het gaat om twee dakdelen. Een langwerpig deel van 13m2 op circa 6 meter hoog. Een rond deel van afgerond 20m2, op circa 3 meter hoog, samen 33m2  Wat is de huidige situatie?: bestaand dak klaar voor beplanting Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?:


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen