Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Zwolle

Badkamer - Badkamer - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer

Kleine badkamer douche ,wc , wastafel 2,5 bij 2,5


Badkamerspecialist Giethmen

Offertes voor badkamer in Zwolle aanvragen

Recente aanvragen uit Zwolle

woensdag 02 augustus 2023

Renoveren badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer van 5 m* wil renoveren: bad en douchecabine eruit, inloopdouche aanbrengen, badkamermeubel met dubbele wastafel (120 cm) ophangen, spiegelkast daarboven met 2 lampen, elektrische radiator plaatsen, tegelwerk vloer en wand. Interieur is functioneel en simpel. Geen ramen aanwezig, alleen een deur met klein raam daarboven. Slopen in overleg, ligt aan de kosten. Graag vrijblijvendw prijsopgave.


Badkamer en toilet Zwolle
zondag 28 mei 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Nadat wij de huidige wastafel, douchecabine en douchebak hebben verwijdert, dient de vloer gereed gemaakt te worden zodat de nieuwe douchecabine op de vloer (zonder douchebak) geplaatst kan worden. Hierbij dient de afvoer verlaagd te worden zodat deze in de vloer komt. De zijmuur is op een enkele tegel na niet tot op de grond doorgetegeld. Deze wandtegels (ca 4 stuks en de vloertegels (ca. 1.85 x 1.85 m.)dienen aangebracht te worden (incl. voegwerk). De huidige vloertegels blijven liggen en kan (na egaliseren) overheen worden gelegd. Er dient een nieuwe douchecabine (hoekopstelling) geplaatst te worden. Daarnaast dient er op exact dezelfde plaats een nieuw meubel (met wastafel/kraan/spiegel/verlichting) geplaatst te worden. In welke stijl heb je interesse?: klassiek Welke werken moeten gebeuren?: badkamermeubel plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Zwolle
woensdag 15 februari 2023

Badkamer douchedeur vervangen

In een oud huisje zit een oude douche/schuifdeur, 3 delig, deze is kapot en moet ik vervangen. Het zit in een frame, de maat is 96x175. De doucheschuifwand staat op een stenen rand en aan de bovenkant zitten tegels. Het frame is ingebouwd dus. Eventueel iets hoger mogelijk maar dan moeten er tegels uit gehaald worden aan de bovenkant. Wat kost het mij om dit te laten plaatsen? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet Marloes van Hecke Wat wil je in de badkamer laten doen?: Een bestaande badkamer verbouwen


Badkamer en toilet Heerde
maandag 31 oktober 2022

Badkamer

Kleine badkamer douche ,wc , wastafel 2,5 bij 2,5


Badkamer en toilet Giethmen
maandag 31 oktober 2022

Douchekabine plaatsen en aanschaffen

Betreft het plaatsen van een (nog aan te schaffen) hoek-douchekabine. Ik heb geen douchebak nodig. Plaatsing op de bestaande tegels. Aanschaf in overleg.


Badkamer en toilet Dalfsen
donderdag 20 oktober 2022

Badkamervloer vervangen (3m2)

In 1 van de tegels is een barst in de badkamervloer gekomen. Deze tegel moet vervangen worden (is door vorige eigenaar niet goed gelegd). Ik heb geen reservetegels. Snelste en makkelijkst is er een vloer overheen leggen. Douchedeel: 1 bij 1 meter. Hele badkamer is 1 bij 3 meter.


Badkamer en toilet Zwolle
maandag 29 augustus 2022

Badkamer renovatie

Be3treft een badkamer renovatie. Verwijderen tegels (2 lagen) op wand en vloer. Verwijderen badkamermeubel en kraan. Vervangen loden afvoer. Alles tegelen (of deels met plaatmateriaal), douchekraan plaatsen + spatscherm douche + wasmeubel (kraan, wasbak + kastjes) plaatsen. Meubels komen op dezelfde plek (leidingwerk hoeft niet te worden omgelegd). Aanschaf meubels en tegels in overleg.


Badkamer en toilet Zwolle
donderdag 11 augustus 2022

Verbouwing badkamer

Wij willen onze badkamer van 2,05 bij 1,92 een moderne look geven met nieuwe tegels en vloerverwarming en nieuwe meubels geen leidingen verleggen enz


Badkamer en toilet Zwolle
maandag 23 mei 2022

Badkamer renovatie

Bestaand badkamer die volledig gerenoveerd moet worden. Muren stucen en eventueel betegelen en waterdicht verven. daarnaast hulp bij installatie van nieuw meubels en sanitair. De wanden zijn bij elkaar 25m². Link voor 360graden foto: https://www.funda.nl/koop/zwolle/huis-88128515-bultkroos-39/#360-foto-badkamer Na 15 juni mogen de werkzaamheden zo snel mogelijk uitgevoerd worden.


Badkamer en toilet Zwolle
donderdag 31 maart 2022

Badkamer plaatsen (~4m2)

Wij willen onze badkamer graag opnieuw ingericht hebben, vloer en douche hoek betegelt, en voorzien van kranen + glazen wand, badkamermeubel plaatsen + kraan, wc plaatsen en aansluiten. Verder alle overige wanden laten stuken, geschikt voor natte ruimtes. Nieuw plafond plaatsen met afzuiging op bestaande afvoer. Alle middelen kopen we zelf in (in overleg), behalve installatie materiaal. Afmeting inpandige ruimte 2.05 x 2.12 en 2.60 hoog. Ruimte word door ons gestripped en kaal gemaakt (in overleg)


Badkamer en toilet Zwolle
maandag 24 januari 2022

Complete badkamer renovatie

De gehele badkamer volledig renoveren. Nieuwe vloer en muurtegels, vloerverwarming plaatsen, nieuwe douche, nieuw bad, nieuw toilet, nieuw badkamermeubel, nieuwe radiator, nieuwe kranen. De bedoeling is dat we zelf alles uitzoeken en kopen en dat dit dan wordt geplaatst in overleg natuurlijk.


Badkamer en toilet Hattem
donderdag 13 januari 2022

Tegels zetten in badkamer en toilet

ik wil graag in de badkamer tegels laten zetten. 2 wanden met grote tegels 60x120 en de anderen met nog nader te bepalen. wel wat kleiner maar geen 10x10 formaat. ook het toilet moet getegeld worden over de oude tegels heen. wat kost het per m2 of evt uurtarief. is in zwolle en in half mei 2022.


Badkamer en toilet Zwolle
vrijdag 07 januari 2022

Badkamer plaatsen of vervangen 8,06m2

Elektrische vloerverwarming. Nieuwe tegels vloer en wanden. Nieuwe douche, bad, toilet en dubbele wastafel. Plafond opnieuw spuiten. In principe zit alle leidingen goed, misschien iets verplaatsen. De badkamer is 2.15 bij 3.75


Badkamer en toilet Hattem
donderdag 23 september 2021

Badkamer vervangen

In 2020 is onze badkamer vervangen. Hierbij is meerdere malen lekkage ontstaan. Nu blijkt er vocht en schimmel in de tussenmuur tussen de badkamer en overloop te zitten. Ook is er water doorgelekt naar een geïsoleerde trapkast & ombouw in de woonkamer. Hiervan weten we niet of er schimmel is ontstaan. De werkzaamheden bestaan uit het openmaken van de tussenmuur, oplossen schimmel en het plaatsen van een nieuwe wand. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het openmaken van de genoemde ombouw, indien nodig het verwijderen van de schimmel, en de trapkast weer dichtmaken. Als laatste is er een ongerelateerde schimmelplek op een andere wand in de badkamer. Hiervoor willen we graag advies over een oplossing / voorkomen in de toekomst. Ter verduidelijking; er is geen sprake van een bestaand lek en/of een lek in de douchewand. Het betreft de buitenste wand van de muur tussen de badkamer en een overloop. Welke werken moeten gebeuren?: vloer / wanden plaatsen In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Zwolle
zaterdag 11 september 2021

Plaatsen glazen douchedeur in nis

Plaatsen glazen douchedeur in nis. https://www.saniweb.nl/saqu-rambla-douchedeur-voor-nis-incl-antikalk-90x200cm-mat-zwart-rnd90mz.html Deze deur gekocht die geplaatst moet worden. Levering woensdag 15 september, plaatsing zo snel mogelijk.


Badkamer en toilet Zwolle
Offertes aanvragen