Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout

Kozijnen - Alkmaar

Kozijnen - Alkmaar

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kozijnen in Alkmaar?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Akersloot, Bergen, De Rijp, De Woude, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft, Groet, Grootschermer, Heiloo, Koedijk, Limmen, Oudorp, Petten, Schermerhorn, Schoorl, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Stompetoren, Ursem, Westbeemster, Zuidschermer of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor kozijnen in Alkmaar aanvragen

Recente aanvragen uit Alkmaar

maandag 18 januari 2021

Waterleiding verleggen in de keuken

Wij zoeken een vakman die voor onze nieuwe keuken de waterleiding en afvoer willen verplaatsen. Het gaat om een kleine verplaatsing (inkorten) van < 1 meter voor kraan en vaatwasser. Periode in overleg zsm uiterlijk 24 feb. De huidige vaatwasser is defect, die kraan kan verplaatst worden, mogelijk ook bestaande kraan al, heb ik geen kennis van. Kraan wordt nog gebruikt, maar verplaatsing is klein. Leiding tekening beschikbaar.


Klussen
zaterdag 16 januari 2021

Kelder bouwen

Wij willen een kelder onder het huis en of tuin. De woonkamer is rond de 50 m2. De kelder moet casco opgeleverd worden. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw
zaterdag 16 januari 2021

Reparatie van dakgoot

Zit nu een kunststof dakgoot. Laatste stuk is met het plaatsen van een steiger beschadigd. Bij voor keur repareren. Beschadigd deel ca. 1 meter.


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen