Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Ijsselstein

Stucen - Ijsselstein

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Ijsselstein?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Benschop, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Tienhoven, Waal of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Ijsselstein aanvragen

Recente aanvragen uit Ijsselstein

zaterdag 30 januari 2021

Plafond slaapkamer van stucwerk voorzien

We zouden het huidige slaapkamerplafond van betonplaten met gleuf tussen de platen, glad gestuct willen hebben, ipv gespoten. plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten
vrijdag 08 januari 2021

Stucen nieuwe woonkamer

Wij overwegen om een uitbouw te nemen en de keuken te verplaatsen. Hiervoor zijn wij ons aan het oriënteren op de kosten die daarmee gemoeid zijn. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor het stucen van de wanden van de nieuwe woonkamer en keuken en stukje gang en voor het plafond van de woonkamer, keuken en gang. Graag ontvangen wij ook een prijsindicatie voor de extra kosten die gemoeid zijn bij het maken van een stucplint op het plafond. Ik hoor graag van u. Vriendelijke groet, wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen