Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Almelo

Gevels en dak van de garage isoleren - Isolatie - Almelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevels en dak van de garage isoleren

Deel van de garagemuren is geen spouwmuur: moet worden geïsoleerd. Daarnaast willen we ook het dak(plat) laten isoleren en de garagedeur laten vervangen. Ik schat dat he dakt 22m2 is.


Isolatiespecialist Almelo

Gratis offertes voor isolatie in Almelo aanvragen

Recente opdrachten uit Almelo

zaterdag 29 juli 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Almelo
woensdag 21 juni 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik hen hoge vocht in het huis inspeciaal bij de eerste verdieping en na het regen gaat hoger. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoe wil je de gevel isoleren?: Spouwmuur isoleren, Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding), Gevel isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel isoleren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Almelo
maandag 06 februari 2023

Spouwmuur isoleren

Ik wil graag spouwmuur isolatie.


Isolatie Hasselt
maandag 19 december 2022

Spouwmuur + vloer isolatie

Ik wil graag mijn vloer thermisch isoleren en spouwmuur laten na-isoleren (ook thermisch). Betreft ongeveer 60 m2 vloer en spouwmuur ongeveer 95 m2.


Isolatie Almelo
dinsdag 13 september 2022

Gevels en dak van de garage isoleren

Deel van de garagemuren is geen spouwmuur: moet worden geïsoleerd. Daarnaast willen we ook het dak(plat) laten isoleren en de garagedeur laten vervangen. Ik schat dat he dakt 22m2 is.


Isolatie Almelo
maandag 11 juli 2022

Buitenmuur isoleren via binnenzijde

Buitenmuur isoleren via binnenzijde. Betreft een 2onder1 kap. Zij muur zit in smalle steeg en kan niet van buiten geïsoleerd vanwege ruimte gebrek. Betreft een enkelsteense muur. Woon/eetkamer van +-8,5 meter lang en 3m hoog. En twee slaapkamers van 4,5 en 4m bij 2,5m hoog. Geen ramen.


Isolatie Almelo
dinsdag 07 juni 2022

Binnenmuur isoleren 59,4m2

Het betreft een woning uit 1910. Binnen muur afmeting ca. 18 meter bij 3.30 hoog.


Isolatie Almelo
maandag 11 april 2022

4 slaapkamers isoleren van binnenuit (~60m2)

Ik zoek een vakman die voor mij 4 slaapkamer van binnenuit kan isoleren. Het gaat om de wanden en gedeeltelijk ook het plafond. Ik schat de oppervlakte op een 60m2 in totaal.


Isolatie Almelo
dinsdag 11 januari 2022

Info over de mogelijkheden voor het isoleren van woning

Ik ben op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in het isoleren van een woning. Ik wil graag geïnformeerd worden naar de mogelijkheden om mijn woning te isoleren, ik dacht zelf aan dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Maar nou weet ik niet wat wel en niet nodig is.


Isolatie Hardenberg
maandag 18 januari 2021

Isolatie van een woning

De woning is in 1924 gebouwd en heeft nauwelijks isolatie gehad. Het huis voelt erg koud. We willen zo goed mogelijk isoleren: Dak isolatie, vloerisolatie, spouwmuur isolatie en kruipruimte isolatie. Het gaat om in totaal 76 m2.


Isolatie Almelo
zondag 03 januari 2021

Wand isoleren

We willen de buiten muren slopen en dan tegen het binnen blad spuit isolatie. En dan er weer nieuwe gevels er om heen metselen. Oppervlakte is nog niet bekend, zal worden doorgegeven aan de vakman Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie Vroomshoop
donderdag 17 december 2020

Geluidsvoorwand plaatsen

Wij hebben veel geluidsoverlast van de buren, o.a. meubels schuiven, stemmen, lopen enz. Hierom willen wij een wand van ongeveer 30 m2 isoleren tegen geluiden.


Isolatie Vriezenveen
zaterdag 10 oktober 2020

Gevel isoleren

het gaat om 2 x (voor en achter het huis) 1,5 x 6 meter gevelbeplating. er zit nu iets van een geverfd zinken paneel op. zonder isolatie. graag zou ik een kleurvaste metalen paneel (andere suggesties welkom) inclusief steenwol isolatie laten aanbrengen. (voor een impressie zie streetview) Is in totaal 12 a 16 m2. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke metaalsoorten heb je interesse? Gelakt aluminium


Isolatie Almelo
zondag 02 februari 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik heb last van geluid van de buren. Het huis is vrij gehorig en ik wil eerst zien of het isoleren van muren daarmee helpt. Dus ik wil de slaapkamer tegen geluid isoleren. 4.00 breed en 2,50 hoog. Betreft een kale muur. En ik kan mee helpen.


Isolatie Nijverdal
dinsdag 03 december 2019

Wanden isoleren tegen geluid

Het betreft een tussenwoning waarvan 1 volledige wand geïsoleerd moet worden tegen luchtgeluid. Wij ervaren veel irritatie en hinder van bassgeluiden en luide muziek. Deze komen voornamelijk van 1 slaapkamer naast rond maar is door het hele huis te horen. De oppervlakte +/- 60 m2 beneden en boven verdiepingen. betreft 2 keer een vaste trap aan de wand zijde. Waarvan 1 open in de kamer en dicht gemaakt moet worden. Warmte isolatie is totaal niet belangrijk. Geluid is de grote ergernis.


Isolatie Almelo
Offertes aanvragen