Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kosten verlichting laten plaatsen Zwolle

Verlichting - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verlichting in Zwolle?

Kosten verlichting

In de tabel hebben we de gemiddelde prijzen verzameld voor verlichting aanleggen. Deze zijn inclusief de montage, het materiaal en de btw kosten.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (incl. materiaal, montage en btw)
Gehele woning €1.700 - €2.000
Keuken €450 - €570
Woonkamer €390 - €570
Gang €140 - €260
Slaapkamer €140 - €260
Badkamer €140 - €260
Buitenverlichting €90 - €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Welke soorten lampen zijn er?

Hieronder staan een aantal soorten elektra verlichting benoemd. 

LED lampen

Je kan eigenlijk niet meer om ledlampen heen. Ze zijn veel zuiniger, produceren amper warmte, zijn dankzij hun compacte vorm gemakkelijk te plaatsen en gaan met een beetje geluk je hele leven mee. Door het koude licht dat ze uitstraalden waren ze lang niet populair. Intussen is dit obstakel verholpen en vind je een groot assortiment ledlampen met ook warme kleuren.

TL-lamp

Ook de zeer bekende tl-lampen zijn de laatste jaren geëvolueerd. Hoger rendement, energiezuiniger en smaller zodat ze beter passen bij modern design. Als je voor tl-lampen kiest, gebruik deze dan het beste in een ruimte waar het licht een tijd aan moet blijven. De lamp onmiddellijk uitschakelen nadat je ze aanzet, zorgt ervoor dat het veel sneller verslijt.

Spaarlamp

Net als ledlampen verbruiken spaarlampen een stuk minder stroom dan een traditionele lamp. Bovendien schijnen ze een heel warm licht uit. Het is dus niet verwonderlijk dat spaarlampen populair zijn. Net als bij tl-lampen moet je ook hier opletten dat je een spaarlamp in een ruimte of plek zet waar het licht een tijd aan moet blijven.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes verlichting in Zwolle vergelijken

Recente opdrachten in Zwolle

maandag 05 juli 2021

Elektra vernieuwen

Werkbeschrijving Elektra. 1. Verhoging aansluiting Huidige aansluiting betreft 1 Fase aansluiting van 1 * 35 ampere. op 21 / 09 / 2021 wordt dit door Enexis veranderd naar een 3 Fase aansluiting van 3 * 25 Ampère. Hiervoor moet de binnenhuis installatie worden beoordeeld en waar nodig voor die tijd op worden voorbereid. 2. Herindeling groepen, bekabeling verleggen, etc. De huidige groepsindeling, voldoet niet aan de NEN normen en daar ondervinden wij nu ook problemen van. Er zijn op 1 groep te veel apparaten aangesloten, waardoor overbelasting op voor komt. Dit moet anders worden ingericht zodat er ongestoord gebruik kan worden gemaakt van de elektra. - Huidige groepsindeling is in kaart gebracht. - Wensen zijn in kaart gebracht. Huidige Groepsindeling: Huidige Groep verdeling Aardlekschakelaar (40A) Groep 1 (16a) Schuur (geheel) Badkamer Hal Overloop Zolder CV, Airco + WCD achterzijde Groep 2 (16A) Werkkamer WCD bureau Aardlekschakelaar (40A) Groep 3 (16A) Huiskamer voor Groep 4 (16A) Huiskamer Achter + Trapkast Groep 5 (16A) Zolder WCD Tussenmuur Werkkamer WCD tussenmuur Kamer Laurie & Sophie Aardlekschakelaar (40A) Groep 6 (16A) Kookplaat Groep 7 (16A) Keukenblok Groep 8 (16A) Keuken plafond verlichting Groep 9 (16A) Vaatwasser Hierbij zijn in groep1 dus problemen met overbelasting omdat hier veel apparaten met hoog vermogen op draaien, wasmachine, droger, magnetron, oven, vriezer, airco, Cv. Gewenste situatie. De situatie moet zo worden gemaakt dat apparaten met hoog vermogen goed gescheiden worden, zodat overbelasting van de groepen minder snel voor kan komen. Daarnaast zijn er wensen tot het verleggen van de huidige bekabeling. In nieuwe situatie (na uitbouw en nieuwe keuken), verplaatst de oven van bijkeuken naar keuken en komt daar nog een Qooker. Waar rekening gehouden moet worden. Voorzet, hernieuwde groepsindeling. (uiteraard ter discussie wat


Elektra en groepenkast Zwolle
dinsdag 07 juli 2020

Aanleggen tuinverlichting

Betreft nieuwbouw in Zwolle. Oplevering circa eind september 2020. Aanbrengen tuinverlichting incl benodigdheden zoals transformator en armaturen ed. Ontwerp en mogelijkheden in overleg.


Elektra en groepenkast Zwolle
donderdag 17 oktober 2019

Kortsluiting opheffen buitenkabel of vervangen

Er is kortsluiting in de kabel van de tuinverlichting. Is het traceren waar de sluiting zit en te repareren? Graag een offert hiervoor. Of moet de buitenkabel vervangen worden? Indien nodig dan hier graag ook een offerte voor.


Elektra en groepenkast Wijhe
maandag 30 september 2019

Aanleggen 12 v en buitenverlichting

Graag laat ik 3 grondspots en eventueel 6 of 4 spots voor langs de oprit aanleggen. En tevens laat ik graag 1 stopcontact buiten aansluiten. Dit moet van binnenuit van de kruipruimte door de muur heen met de grondstekker naar buiten geleid worden naar de stekker van 12 V (3.50 m). Er zit al een grondkabel.


Elektra en groepenkast Ommen
woensdag 28 augustus 2019

Aanleggen buitenverlichting

Wou graag 6 stuks 12 volt lampen in de tuin. Zouden jullie daarvoor een buiten stopcontact met drie contacten kunnen aanleggen? Moet dat op aparte groep in meterkast of kan dat op een van de drie groepen. De afstand van kast naar tuin zal ongeveer 6 meter zijn.


Elektra en groepenkast Zwolle
zondag 08 april 2018

Extra groep in de groepenkast bijplaatsen

Ik heb nu een oude (stoppen) meterkast (4 groepen, zie bijlage). Ik wil die vervangen door een moderne nieuwe meterkast met ook 1 of 2 extra groepen. Met oog op toekomstige nieuwe inbouwkeuken, wasdroger, veel buitenverlichting, en terras heater buiten. Tevens deze terrasheater bevestigen en op elektra aansluiten.


Elektra en groepenkast Zwolle

Verlichting in regio Zwolle

Andere klussen in Zwolle

Offertes aanvragen