Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kosten verlichting laten plaatsen Enschede

Verlichting - Enschede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verlichting in Enschede?

Kosten verlichting

In de tabel hebben we de gemiddelde prijzen verzameld voor verlichting aanleggen. Deze zijn inclusief de montage, het materiaal en de btw kosten.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (incl. materiaal, montage en btw)
Gehele woning €1.700 - €2.000
Keuken €450 - €570
Woonkamer €390 - €570
Gang €140 - €260
Slaapkamer €140 - €260
Badkamer €140 - €260
Buitenverlichting €90 - €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Welke soorten lampen zijn er?

Hieronder staan een aantal soorten elektra verlichting benoemd. 

LED lampen

Je kan eigenlijk niet meer om ledlampen heen. Ze zijn veel zuiniger, produceren amper warmte, zijn dankzij hun compacte vorm gemakkelijk te plaatsen en gaan met een beetje geluk je hele leven mee. Door het koude licht dat ze uitstraalden waren ze lang niet populair. Intussen is dit obstakel verholpen en vind je een groot assortiment ledlampen met ook warme kleuren.

TL-lamp

Ook de zeer bekende tl-lampen zijn de laatste jaren geëvolueerd. Hoger rendement, energiezuiniger en smaller zodat ze beter passen bij modern design. Als je voor tl-lampen kiest, gebruik deze dan het beste in een ruimte waar het licht een tijd aan moet blijven. De lamp onmiddellijk uitschakelen nadat je ze aanzet, zorgt ervoor dat het veel sneller verslijt.

Spaarlamp

Net als ledlampen verbruiken spaarlampen een stuk minder stroom dan een traditionele lamp. Bovendien schijnen ze een heel warm licht uit. Het is dus niet verwonderlijk dat spaarlampen populair zijn. Net als bij tl-lampen moet je ook hier opletten dat je een spaarlamp in een ruimte of plek zet waar het licht een tijd aan moet blijven.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes verlichting in Enschede vergelijken

Recente opdrachten in Enschede

maandag 15 maart 2021

Elektra veranda en schuur aanbrengen

In de schuur moet nieuwe verlichting worden aangesloten. Hiervoor moeten 2 of 3 stopcontacten worden toegevoegd. Onder de veranda wil ik 4 stopcontacten en verlichting aanbrengen. Er is echter wel al stroom in de schuur. Er ligt namelijk al een hoofdkabel vanuit de meterkast. Het betreft dus puur het vertakken van de stroompunten en stopcontacten aanbrengen en verlichting.


Elektra en groepenkast Enschede
dinsdag 16 juni 2020

Trektouw verlichting systeem in de muur frezen

Wij hebben in ons huis het ouderwetse systeem waarbij het licht aan en uit moet via trektouwtjes. Graag zouden wij dit in de muren willen laten frezen. Het gaat bij ons om 5 plaatsen in huis waarbij dit moet gebeuren. De vorige bewoners hebben dit al weggewerkt in het plafond en Bluetooth systeem aangebracht. Wij vinden dit systeem erg omslachtig en willen graag een normaal stroompunt vanuit de muur.


Elektra en groepenkast Enschede
zondag 29 september 2019

Kabels wegwerken

We zouden graag de kabels achter de televisie, kabels afkomstig van de televisie, telefoon , verlichting etc, willen verbergen. Is er hier een oplossing voor?


Elektra en groepenkast Enschede
dinsdag 07 augustus 2018

Elektra en groepenkast aanleggen

Heer/mevrouw, Ik verbouw achter in het tuin voor aanleg van nieuw keuken. Er komt een keuken van 3. 70 bij 3 meter daarna loopt het door naar gangtje van 1. 50 bij 1. 50 ongeveer. Daar wil ik elktra laten leggen voor oven/vaatwasser/koelkast/afzuigkap. Ik wil graag misschien spotjes boven en een grote licht in het midden en naar buiten. Graag wil ik weten hoe veel werk het is en hoeveel het kost. Normaal verlichting normaal stekkers niets te duur niet te goedkoop maar normaal degelijk. Graag jullie reactie


Elektra en groepenkast Enschede
dinsdag 30 januari 2018

Badkamer spots vervangen

Wij willen 3 nieuwe spotjes in onze badkamer. Er zitten nu spotjes in waarvan 1 kapot is. Ze zijn verbonden met een transformator. Wij hebben begrepen dat de lampjes die wij nu hebben niet meer geleverd worden en dat alles vervangen moet worden door Led verlichting. Kunt u ons hierover informeren?


Elektra en groepenkast Enschede
woensdag 22 juni 2016

Tuinverlichting herstellen

Tuinverlichting met 4 verlichtingspunten heeft 13 jaar gewerkt, maar sinds kort slaat er soms een stop door. Het kan iets kleins zijn, maar heb er zelf te weinig ervaring mee. Het betreft 4 lantaarns, deze zitten op een lijn op diverse punten in de tuin. De ene keer doet deze het wel en de andere keer veroorzaakt het kortsluiting. Er gaat een centrale leiding richting het tuinhuisje, hier zit een wandlamp en dan om de 3 a 4 meter, op bielzen een lantaarn. Graag dit probleem verhelpen.


Elektra en groepenkast Enschede

Verlichting in regio Enschede

Andere klussen in Enschede

Offertes aanvragen