Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kosten verlichting laten plaatsen Amersfoort

Verlichting - Amersfoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verlichting in Amersfoort?

Kosten verlichting

In de tabel hebben we de gemiddelde prijzen verzameld voor verlichting aanleggen. Deze zijn inclusief de montage, het materiaal en de btw kosten.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (incl. materiaal, montage en btw)
Gehele woning €1.700 - €2.000
Keuken €450 - €570
Woonkamer €390 - €570
Gang €140 - €260
Slaapkamer €140 - €260
Badkamer €140 - €260
Buitenverlichting €90 - €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Welke soorten lampen zijn er?

Hieronder staan een aantal soorten elektra verlichting benoemd. 

LED lampen

Je kan eigenlijk niet meer om ledlampen heen. Ze zijn veel zuiniger, produceren amper warmte, zijn dankzij hun compacte vorm gemakkelijk te plaatsen en gaan met een beetje geluk je hele leven mee. Door het koude licht dat ze uitstraalden waren ze lang niet populair. Intussen is dit obstakel verholpen en vind je een groot assortiment ledlampen met ook warme kleuren.

TL-lamp

Ook de zeer bekende tl-lampen zijn de laatste jaren geëvolueerd. Hoger rendement, energiezuiniger en smaller zodat ze beter passen bij modern design. Als je voor tl-lampen kiest, gebruik deze dan het beste in een ruimte waar het licht een tijd aan moet blijven. De lamp onmiddellijk uitschakelen nadat je ze aanzet, zorgt ervoor dat het veel sneller verslijt.

Spaarlamp

Net als ledlampen verbruiken spaarlampen een stuk minder stroom dan een traditionele lamp. Bovendien schijnen ze een heel warm licht uit. Het is dus niet verwonderlijk dat spaarlampen populair zijn. Net als bij tl-lampen moet je ook hier opletten dat je een spaarlamp in een ruimte of plek zet waar het licht een tijd aan moet blijven.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes verlichting in Amersfoort vergelijken

Recente opdrachten in Amersfoort

zaterdag 21 januari 2023

Aanleggen nieuwe stopcontacten

In een muur waar nu geen wandcontactdozen zitten, willen wij een wandcontactdoos laten aanleggen (3 stopcontacten naast elkaar). Aan andere zijde van deze wand is stroom (verlichtingspunten).


Elektra en groepenkast Hoogland
woensdag 05 oktober 2022

Elektra aanleggen in overkapping

Er zit nog geen elektra in de overkapping; deze staat 7 meter van het huis in de achtertuin. In het schuurtje moet verlichting komen en een stopcontact (2 stuks). In het zit gedeelte moet ook verlichting en een stopcontact komen. Ik kan zelf wel de kabel van het huis naar de overkapping trekken en ingraven. Het gaat dus om het aansluiten van de elektra in de overkapping.


Elektra en groepenkast Leusden
zondag 18 september 2022

schakelaar en verlichting slaapkamer defect

slaapkamerschakelaar en slaapkamerverlichting defect


Elektra en groepenkast Baarn
vrijdag 08 juli 2022

Repareren stopcontact en verbinden kabel tuinverlichting

Een van de stopcontacten op onze zolder werkt niet meer. Deze zouden we graag gerepareerd/vervangen zien. Daarnaast willen we ook graag in de tuin een verlichtingssnoer aansluiten op een elektriciteitskastje in de tuin. De kabel moet daarvoor worden aangepast en de kabel in het kastje bevestigd worden.


Elektra en groepenkast Amersfoort
dinsdag 10 mei 2022

Aanleggen 2 stroompunten voor buitenverlichting te plaatsen aan de buitenmuur

Ik wil graag 2 stroompunten laten aanleggen in mijn achtertuin, zodat ik buitenverlichting heb. Het moet links en rechts van mijn schuifpui komen te zitten.


Elektra en groepenkast Amersfoort
woensdag 15 september 2021

Aanleg tuinverlichting en andere elektra werkzaamheden

Betreft diverse werkzaamheden. Ik heb het hieronder zo concreet mogelijk proberen uit te schrijven, maar wellicht handig om eens ter plaatse te komen kijken: Werkzaamheden Tuin Plaatsen 4 grond spots Ophangen en aansluiten verlichting in fietsenstalling Verplaatsen beweging sensor verlichting van voorgevel naar fietsenstalling en aansluiten Kabels zijn getrokken in de tuin, maar moeten worden doorgetrokken en aangesloten op de meterkast. Buitenverlichting laten gelijklopen met tijdschakelaar (aangaan bij verduistering) Werkzaamheden meterkast er loop een aansluiting rechtstreeks de meterkast in, zonder dat deze op een groep is aangesloten. Hier graag een aparte groep voor aanleggen. Werkzaamheden kelder er loopt momenteel een krachtstroom draad naar de kelder. Deze is volgens mij nog niet aangesloten op de meterkast. Deze krachtstroom draad graag verwijderen en vervangen door een extra 220 volt dubbelcontact punt en UTP aansluiting. reparatie licht contact voor toilet benedenverdieping.


Elektra en groepenkast Amersfoort

Verlichting in regio Amersfoort

Andere klussen in Amersfoort

Offertes aanvragen