Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kosten verlichting laten plaatsen Meppel

Verlichting - Meppel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verlichting in Meppel?

Kosten verlichting

In de tabel hebben we de gemiddelde prijzen verzameld voor verlichting aanleggen. Deze zijn inclusief de montage, het materiaal en de btw kosten.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (incl. materiaal, montage en btw)
Gehele woning €1.700 - €2.000
Keuken €450 - €570
Woonkamer €390 - €570
Gang €140 - €260
Slaapkamer €140 - €260
Badkamer €140 - €260
Buitenverlichting €90 - €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Welke soorten lampen zijn er?

Hieronder staan een aantal soorten elektra verlichting benoemd. 

LED lampen

Je kan eigenlijk niet meer om ledlampen heen. Ze zijn veel zuiniger, produceren amper warmte, zijn dankzij hun compacte vorm gemakkelijk te plaatsen en gaan met een beetje geluk je hele leven mee. Door het koude licht dat ze uitstraalden waren ze lang niet populair. Intussen is dit obstakel verholpen en vind je een groot assortiment ledlampen met ook warme kleuren.

TL-lamp

Ook de zeer bekende tl-lampen zijn de laatste jaren geëvolueerd. Hoger rendement, energiezuiniger en smaller zodat ze beter passen bij modern design. Als je voor tl-lampen kiest, gebruik deze dan het beste in een ruimte waar het licht een tijd aan moet blijven. De lamp onmiddellijk uitschakelen nadat je ze aanzet, zorgt ervoor dat het veel sneller verslijt.

Spaarlamp

Net als ledlampen verbruiken spaarlampen een stuk minder stroom dan een traditionele lamp. Bovendien schijnen ze een heel warm licht uit. Het is dus niet verwonderlijk dat spaarlampen populair zijn. Net als bij tl-lampen moet je ook hier opletten dat je een spaarlamp in een ruimte of plek zet waar het licht een tijd aan moet blijven.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes verlichting in Meppel vergelijken

Recente opdrachten in Meppel

dinsdag 21 september 2021

Verlenging electra leidingen + 4 X tweevoudige stopcontacten + aanleggen verlichting (2 aansluitingen) op zolder

Ik zoek een elektricien die voor ons electra leidingen kan verlengen + 4 X tweevoudige stopcontacten aan kan sluiten + het aanleggen van verlichting (2 aansluitingen) op zolder.


Elektra en groepenkast Meppel
maandag 18 januari 2021

Aanpassen van stoppenkast

De meterkast moet worden uitgebreid (en misschien verplaatst ivm ruimtegebrek). Een overzicht: Er komen zonnepanelen, uitbreiding keuken (inductiekoken, koelen,vloerverwarming) bijkeuken (koelen en wassen en drogen) woonkamer/bovenverdieping). Schuur en buitenverlichting. Op de foto de oude weergave.


Elektra en groepenkast Giethoorn
dinsdag 05 november 2019

Vervangen spotjes / veilig maken van de badkamer

De verlichting in onze badkamer is momenteel niet veilig: Er bevinden zich lampen in zone 1, dit is een open douche dus deze mogen daar niet zitten. Lampen zijn niet geaard en waterdicht Lampen zijn niet dubbel geïsoleerd. Zie foto voor extra info


Elektra en groepenkast Meppel
woensdag 14 november 2018

Buitenverlichting aanbrengen en stopcontacten maken

Ik wil graag buitenverlichting laten aanbrengen. Het gaat om twee lichtpunten. Daarom wil ik 2-3 stopcontacten buiten laten plaatsen. Ook wil ik een stopcontact verplaatsen in de keuken.


Elektra en groepenkast Meppel
dinsdag 29 december 2015

Stopcontacten aanleggen en verlichting aansluiten

Wij zouden in onze woning, 2 onder 1 kap uit 2008, een aantal elektra zaken door jullie uit willen laten voeren. - Aanleg 2 x extra stopcontact zolder of kabelgoot met stopcontacten - Aansluiten verlichting. Verlichting hangt al, kabels liggen al in een buis door de muur. Moet aangesloten worden op 2 aan en uit schakelaars die al aanwezig zijn. - Optioneel: UTP netwerk Kabel trekken naar zolder Wij zijn op zoek naar een betrouwbare elektricien die deze werkzaamheden voor ons uit kan voeren tegen een scherp/normaal tarief en goede kwaliteit.


Elektra en groepenkast Meppel
dinsdag 10 november 2015

Electra laten controleren en aanpassen

Graag nodig ik een elektriciën uit om in mijn woning enkele elektra-werkzaamheden op te nemen. Het gaat om een probleem in de bedrading van spotjes en in een elektra-aansluiting in het plafond van de achterkamer. Er moeten ook twee stopcontacten worden aangesloten. Er zit al bedrading maar die moet op juistheid worden beoordeeld. Ook moeten er dimmers worden beoordeeld. Ik weet namelijk niet of dit de juiste soort is voor onze verlichting. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de noodzakelijke werkzaamheden.


Elektra en groepenkast Tuk

Verlichting in regio Meppel

Andere klussen in Meppel

Offertes aanvragen