Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kosten verlichting laten plaatsen Almere

Verlichting - Almere

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verlichting in Almere?

Kosten verlichting

In de tabel hebben we de gemiddelde prijzen verzameld voor verlichting aanleggen. Deze zijn inclusief de montage, het materiaal en de btw kosten.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (incl. materiaal, montage en btw)
Gehele woning €1.700 - €2.000
Keuken €450 - €570
Woonkamer €390 - €570
Gang €140 - €260
Slaapkamer €140 - €260
Badkamer €140 - €260
Buitenverlichting €90 - €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Welke soorten lampen zijn er?

Hieronder staan een aantal soorten elektra verlichting benoemd. 

LED lampen

Je kan eigenlijk niet meer om ledlampen heen. Ze zijn veel zuiniger, produceren amper warmte, zijn dankzij hun compacte vorm gemakkelijk te plaatsen en gaan met een beetje geluk je hele leven mee. Door het koude licht dat ze uitstraalden waren ze lang niet populair. Intussen is dit obstakel verholpen en vind je een groot assortiment ledlampen met ook warme kleuren.

TL-lamp

Ook de zeer bekende tl-lampen zijn de laatste jaren geëvolueerd. Hoger rendement, energiezuiniger en smaller zodat ze beter passen bij modern design. Als je voor tl-lampen kiest, gebruik deze dan het beste in een ruimte waar het licht een tijd aan moet blijven. De lamp onmiddellijk uitschakelen nadat je ze aanzet, zorgt ervoor dat het veel sneller verslijt.

Spaarlamp

Net als ledlampen verbruiken spaarlampen een stuk minder stroom dan een traditionele lamp. Bovendien schijnen ze een heel warm licht uit. Het is dus niet verwonderlijk dat spaarlampen populair zijn. Net als bij tl-lampen moet je ook hier opletten dat je een spaarlamp in een ruimte of plek zet waar het licht een tijd aan moet blijven.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes verlichting in Almere vergelijken

Recente opdrachten in Almere

woensdag 23 augustus 2023

Elektra aanleggen

we zouden graag het een en ander aan electra werkzaamheden werk willen laten uitvoeren. ik kan ook wat fotos doorsturen als ik een email heb maar kon die niet zo snel vinden via de website. maar hier een overzicht is tekst: Wanden van vermoedelijk gewapend beton, waarschijnlijk nat boren nodig. Naast het leidingenplan van keukenconcurrent zouden we ook graag deze aansluitingen willen toevoegen. extra keuken 1x 4 stopcontacten in 1 frame 1x klein stroompunt voor LED aansluiting Boven keukenblad 5x Stroompunten verlichting (muur) 2x duo stopcontact 1x duo stopcontact + lichtschakelaar voor lampjes Woonkamer 2x Stroompunten verlichting (muur) 1x draadloze schakelaar voor licht 1x 4 stopcontacten in 1 frame 1e verdieping Slaapkamer 2x Stroompunten verlichting (muur) 2x duo stopcontact (naast bed) 1x stopcontact (voor verwarming) 1x duo stopcontact (voor tv, in nis van gipsplaat) Inloopkast 1x stopcontact (voor verwarming) 1x draadloze schakelaar voor licht Overloop 1x duo stopcontact ( voor wasmachine en droger) Werkkamer 1x draadloze schakelaar voor licht 2x 4 stopcontacten in 1 frame ik zie heel graag een prijs indicatie tegemoed per ruimte Mvg Nicky


Elektra en groepenkast Almere
donderdag 23 juni 2022

Groepenkast vervangen en stroompunten buiten aanleggen

Vanwege de nog te plaatsen airco unit hebben wij een extra groep nodig, maar dit is niet mogelijk want er is geen ruimte meer. Ik wil dus de groepenkast in zijn geheel vervangen. Daarnaast mogen er ook stroompunten buiten aangelegd worden en 3 lichtpunten tbv buitenverlichting. En de vraag of een nieuwe groep bijgeplaatst kan worden of dat de groepenkast moet worden vervangen of aangepast.


Elektra en groepenkast Almere
vrijdag 20 mei 2022

Houten plank ophangen en op stroom aansluiten

Massief houten plank met ingebouwde led verlichting. Stekker met draad aansluiten Plank met blinde dragers (7 stuks) aan betonnen muur bevestigen


Elektra en groepenkast Almere
dinsdag 07 december 2021

Elektra vervangen en groepen bijplaatsen

Zoek een vakman om een extra groep in de meterkast te plaatsen ivm apparaten in de keuken. Verder een lichtpunt op zolder splitsen en extra schakelaar plaatsen. Ook graag elektra doortrekken in badkamer voor verlichting in spiegel.


Elektra en groepenkast Almere
woensdag 10 november 2021

Verlichting binnen en buiten installeren

1. Spots inbouwen bij plafond op basis van lichtplan. Begaande grond en 1ste verdleping. 2. Electrische stopcontacten en kabels logisch leggen en mooi. 3. Bovenverdieping. Electrische stopcontacten en verlichtingspunten normaal maken. 4. Buitenverlichting achter tuin en voortuin.


Elektra en groepenkast Almere
woensdag 10 november 2021

Beveiliging huis en rondom huis

1. Camera en verlichting achter (motion detector). 2. Camera en verlichting voor (motion detector) 3. Camera’s smart maken wat zijn de mogelijkheden 4. Plaatsen van rolluiken ramen op de achtergevel/voorgevel. Liefst ook bij dakkapel als dat mogelijk is. 5. Algemeen Controle en upgrade hang en sluit werk. 6. Controle ramen voorkant huis op kwaliteit beveiliging. 7 alarminstallatie met afschrikmiddel maken voorkant. Bijv. sirene. 8. Camera is misschien overdreven aan de gevel. Graag advies. 9 Afschrikmiddel voor kat die vaak langskomt om leefgebied af te bakenen. 10. Goede verlichting algemeen. 11. algemene vraag rondom beveiliging brandgangen met branddeur inbraak preventie. Waar moet ik zijn?


Elektra en groepenkast Almere

Verlichting in regio Almere

Andere klussen in Almere

Offertes aanvragen