Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kosten verlichting laten plaatsen Hoogeveen

Verlichting - Hoogeveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verlichting in Hoogeveen?

Kosten verlichting

In de tabel hebben we de gemiddelde prijzen verzameld voor verlichting aanleggen. Deze zijn inclusief de montage, het materiaal en de btw kosten.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (incl. materiaal, montage en btw)
Gehele woning €1.700 - €2.000
Keuken €450 - €570
Woonkamer €390 - €570
Gang €140 - €260
Slaapkamer €140 - €260
Badkamer €140 - €260
Buitenverlichting €90 - €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Welke soorten lampen zijn er?

Hieronder staan een aantal soorten elektra verlichting benoemd. 

LED lampen

Je kan eigenlijk niet meer om ledlampen heen. Ze zijn veel zuiniger, produceren amper warmte, zijn dankzij hun compacte vorm gemakkelijk te plaatsen en gaan met een beetje geluk je hele leven mee. Door het koude licht dat ze uitstraalden waren ze lang niet populair. Intussen is dit obstakel verholpen en vind je een groot assortiment ledlampen met ook warme kleuren.

TL-lamp

Ook de zeer bekende tl-lampen zijn de laatste jaren geëvolueerd. Hoger rendement, energiezuiniger en smaller zodat ze beter passen bij modern design. Als je voor tl-lampen kiest, gebruik deze dan het beste in een ruimte waar het licht een tijd aan moet blijven. De lamp onmiddellijk uitschakelen nadat je ze aanzet, zorgt ervoor dat het veel sneller verslijt.

Spaarlamp

Net als ledlampen verbruiken spaarlampen een stuk minder stroom dan een traditionele lamp. Bovendien schijnen ze een heel warm licht uit. Het is dus niet verwonderlijk dat spaarlampen populair zijn. Net als bij tl-lampen moet je ook hier opletten dat je een spaarlamp in een ruimte of plek zet waar het licht een tijd aan moet blijven.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes verlichting in Hoogeveen vergelijken

Recente opdrachten in Hoogeveen

zondag 20 maart 2022

Elektra klussen

Ik ben op zoek naar een vakman voor het volgende: - Elektra vervangen. - Verlichtingsplan voor een nieuwe aanbouw. - Verlichting aanleggen buiten, rondom de woning.


Elektra en groepenkast Rheezerveen
dinsdag 31 maart 2020

Aanleg stopcontact in berging

Er is wel verlichting in de berging onder ons appartement maar geen stopcontact.


Elektra en groepenkast Hoogeveen
woensdag 10 februari 2016

Buitenlampen met bewegingssensor aanbrengen

Ik wil graag mijn verlichting in en om de garage laten repareren. Dit zijn lampen met een bewegingssensor. Graag ontvang ik een voorstel voor lampen met een sensor misschien meerdere mogelijkheden en prijzen.


Elektra en groepenkast Hoogeveen
maandag 26 januari 2015

Tuinverlichting aanleggen

Bij bejaardencentrum in Hoogeveen gaat een tuin worden aangelegd door stichting Groen en vee advies van Terra Meppel. Hierbij vraag ik een offerte van een vakman die voor het materiaal zorgt en de verlichting aanlegt. Bijlage: In de tekening is met kruisjes aangegeven waar de verlichting moet komen.


Elektra en groepenkast Hoogeveen
dinsdag 04 september 2012

Electrawerk in de garage

De electra in mijn garage is naast de TL verlichting en stopcontacten ook verbonden met diverse buitenlampen van aangebouwde schuurtjes. Was tevens aangesloten aan verlichting in de tuin (grotendeels weggehaald wegens rottende paaltjes). Nogal onoverzichtelijke kabeltoestand. Ik heb zo'n 2 jaar geleden hier ergens kortsluiting gehad en de boel maar uitgezet. De electra in de garage moet nu maar weer genormaliseerd worden, tevens moeten wat schakelaars worden vervangen (lijken kapot), missende deksels op verdeeldozen, etc.


Elektra en groepenkast Hoogeveen
vrijdag 10 december 2004

Elektricien

Wij wonen in een huis waar onze electr. installatie's op dezelfde groepenkast zitten. In de keuken moeten extra aansluitingen gemaakt worden. Slaapkamers van ons en werkkamer moeten voorzien worden van aarde aansluitingen. De buitenverlichting moet voorzien worden van een enkele knop (zit wel knop in de gang maar die is nutteloos). Wij moeten denk ik extra stoppen hebben om onze wasmachine/droger en vaatwasser en de waterkoker tegelijk kunnen gebruiken.


Elektra en groepenkast Hoogeveen

Verlichting in regio Hoogeveen

Andere klussen in Hoogeveen

Offertes aanvragen