Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kosten verlichting laten plaatsen Emmen

Verlichting - Emmen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verlichting in Emmen?

Kosten verlichting

In de tabel hebben we de gemiddelde prijzen verzameld voor verlichting aanleggen. Deze zijn inclusief de montage, het materiaal en de btw kosten.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (incl. materiaal, montage en btw)
Gehele woning €1.700 - €2.000
Keuken €450 - €570
Woonkamer €390 - €570
Gang €140 - €260
Slaapkamer €140 - €260
Badkamer €140 - €260
Buitenverlichting €90 - €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Welke soorten lampen zijn er?

Hieronder staan een aantal soorten elektra verlichting benoemd. 

LED lampen

Je kan eigenlijk niet meer om ledlampen heen. Ze zijn veel zuiniger, produceren amper warmte, zijn dankzij hun compacte vorm gemakkelijk te plaatsen en gaan met een beetje geluk je hele leven mee. Door het koude licht dat ze uitstraalden waren ze lang niet populair. Intussen is dit obstakel verholpen en vind je een groot assortiment ledlampen met ook warme kleuren.

TL-lamp

Ook de zeer bekende tl-lampen zijn de laatste jaren geëvolueerd. Hoger rendement, energiezuiniger en smaller zodat ze beter passen bij modern design. Als je voor tl-lampen kiest, gebruik deze dan het beste in een ruimte waar het licht een tijd aan moet blijven. De lamp onmiddellijk uitschakelen nadat je ze aanzet, zorgt ervoor dat het veel sneller verslijt.

Spaarlamp

Net als ledlampen verbruiken spaarlampen een stuk minder stroom dan een traditionele lamp. Bovendien schijnen ze een heel warm licht uit. Het is dus niet verwonderlijk dat spaarlampen populair zijn. Net als bij tl-lampen moet je ook hier opletten dat je een spaarlamp in een ruimte of plek zet waar het licht een tijd aan moet blijven.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes verlichting in Emmen vergelijken

Recente opdrachten in Emmen

zondag 14 januari 2018

Licht aanleggen in de tuin

Ik wil graag verlichting laten aanbrengen vanuit het schuurtje naar de ingang van de tuin. Ongeveer 15 meter. Wij willen graag een lamp die op een sensor reageert. Er moet dus ook een kabel getrokken worden naar de plek toe vanuit de schuur.


Elektra en groepenkast Exloo
zondag 05 juni 2016

Solar LED-verlichting verbeteren

Wij zoeken iemand die ons kan helpen met het aansluiten van onze solar buitenlampen. Wij willen de lichtopbrengst versterken (extra batterij en groter solarpaneel). En zoeken iemand die ons kan helpen met aansluiten. Materiaal is aanwezig. Indeco Design Emmen.


Elektra en groepenkast Emmen
woensdag 07 oktober 2015

Goepenkast uitbreiden

Ik heb een groepenkast met 4 groepen. Deze laat ik graag met enkele groepen uitbreiden. Ik denk dat het dan gaat om 3 of 4 groepen: voor de vaatwasser in de keuken, de wasmachine en eventueel droger, de bovenverdieping en een groep voor het schuurtje en de buitenverlichting. Graag ontvang ik vooraf een prijsindicatie van de te verwachten kosten.


Elektra en groepenkast Coevorden
dinsdag 06 oktober 2015

Diverse elektrawerkzaamheden in een tuin verzorgen

Er is een waterdichte elektrakabel getrokken naar mijn tuin, bedoeld voor diverse aansluitingen die ik door een elektriciën wil laten maken. Het gaat om verlichting in de tuin met 4 aansluitpunten. Verder ook om 3-weg stopcontacten voor een aansluiting van een vijverpomp en verlichting in een blokhut. Graag laat ik goede waterdichte materialen hiervoor leveren.


Elektra en groepenkast Schoonebeek
maandag 24 augustus 2015

Buitenstopcontacten aansluiten in veranda

Vanuit mijn schuur wil ik graag kabels leggen naar mijn veranda onder de grond door, zodat daar ook verlichting in kan komen en aansluitpunten voor electra. Ongeveer 3 stekkerdozen. Indien eigen materiaal niet te duur anders moet het alleen geïnstalleerd worden en haal ik het materiaal zelf op. Zie foto voor meer info waar het moet komen.


Elektra en groepenkast Emmen
donderdag 01 mei 2014

Tuinverlichting en stopcontacten aanleggen

Het opnieuw aanleggen van tuinverlichting en stopcontacten


Elektra en groepenkast Emmer Compascuum

Verlichting in regio Emmen

Andere klussen in Emmen

Offertes aanvragen