Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kosten verlichting laten plaatsen Hilversum

Verlichting - Hilversum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verlichting in Hilversum?

Kosten verlichting

In de tabel hebben we de gemiddelde prijzen verzameld voor verlichting aanleggen. Deze zijn inclusief de montage, het materiaal en de btw kosten.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (incl. materiaal, montage en btw)
Gehele woning €1.700 - €2.000
Keuken €450 - €570
Woonkamer €390 - €570
Gang €140 - €260
Slaapkamer €140 - €260
Badkamer €140 - €260
Buitenverlichting €90 - €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Welke soorten lampen zijn er?

Hieronder staan een aantal soorten elektra verlichting benoemd. 

LED lampen

Je kan eigenlijk niet meer om ledlampen heen. Ze zijn veel zuiniger, produceren amper warmte, zijn dankzij hun compacte vorm gemakkelijk te plaatsen en gaan met een beetje geluk je hele leven mee. Door het koude licht dat ze uitstraalden waren ze lang niet populair. Intussen is dit obstakel verholpen en vind je een groot assortiment ledlampen met ook warme kleuren.

TL-lamp

Ook de zeer bekende tl-lampen zijn de laatste jaren geëvolueerd. Hoger rendement, energiezuiniger en smaller zodat ze beter passen bij modern design. Als je voor tl-lampen kiest, gebruik deze dan het beste in een ruimte waar het licht een tijd aan moet blijven. De lamp onmiddellijk uitschakelen nadat je ze aanzet, zorgt ervoor dat het veel sneller verslijt.

Spaarlamp

Net als ledlampen verbruiken spaarlampen een stuk minder stroom dan een traditionele lamp. Bovendien schijnen ze een heel warm licht uit. Het is dus niet verwonderlijk dat spaarlampen populair zijn. Net als bij tl-lampen moet je ook hier opletten dat je een spaarlamp in een ruimte of plek zet waar het licht een tijd aan moet blijven.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes verlichting in Hilversum vergelijken

Recente opdrachten in Hilversum

woensdag 08 juni 2022

Verlichtingsplan maken voor een betonnen plafond(met inbouwspotjes)

Op een betonnen plafond een verlichtingsplan aanbrengen, met inbouw spotjes. Het gaat om ~120m2.


Elektra en groepenkast Hilversum
woensdag 21 juli 2021

Aanleggen elektra zolder, checken groepen en verwijderen oude elektra

Begin september wordt onze zolder geïsoleerd met pir-platen. Ik zoek een elektricien die voor die tijd het voorbereidend elektrawerk kan aanleggen (4 stopcontacten en wat verlichting. Daarnaast is er nog wat oud elektrawerk van de vorige bewoner wat ik graag verwijderd wil hebben. En als de elektricien er toch is zou een check op de groepenkasten ook meteen meegenomen kunnen worden.


Elektra en groepenkast Hilversum
zaterdag 12 januari 2019

Buitenverlichting plaatsen op de gevel

Ik wil van een appartementencomplex 17x strijkverlichting laten plaatsen. Het gaat om een hoogte van 6 meter en horizontaal moet er een kabelgoot gelegd worden van 25 meter. Om de drie meter komt er een lamp te hangen.


Elektra en groepenkast Hilversum
woensdag 10 oktober 2018

Aansluiten ventilatie badkamer op schakelaar

Na een defecte ventilatie van de badkamer, heb ik deze willen vervangen met de zelfde type. Helaas reageert deze niet op de schakelaar. In de keuken heb ik een schakelaar en stopcontact in een, maar kan de verlichting niet aan zetten als ik het stopcontact gebruikt. De verlichting valt dan uit.


Elektra en groepenkast Hilversum
vrijdag 19 januari 2018

Stroomverbruik onderzoeken

Ik heb een hoog stroomgebruik van circa 8400 kwh per jaar. Ik vind dat onwaarschijnlijk hoog voor een huishouden van 2 personen. Ik wil graag weten hoe dat komt. Een groot deel van de verlichting is al vervangen door LED verlichting. Het stroomverbruik is al een aantal jaren zo hoog. Ook na het vervangen van een aantal wat oudere apparaten. Wat kost een inventariserend onderzoek?


Elektra en groepenkast Loenen aan de Vecht
maandag 29 mei 2017

Verlichting aanbrengen in een bedrijfshal

Ik wil dat er verlichting wordt aangebracht in een hal. Dit mag LED zijn maar ook TL-buizen. Hal: • diep 51,92 meter • Breed 19,54 meter • Goot 2,68 meter • Nok 6,44 meter Kantoor links: • 12,56 bij 4,44 meter Technische ruimte rechts: • 4,71 bij 2,28 meter Voor aanvullende informatie kan er met aanvrager contact worden opgenomen. Er kan eventueel ook verlichting in het kantoor en in de technische ruimte rechts komen.


Elektra en groepenkast Kortenhoef

Verlichting in regio Hilversum

Andere klussen in Hilversum

Offertes aanvragen