Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kosten verlichting laten plaatsen Huizen

Verlichting - Huizen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verlichting in Huizen?

Kosten verlichting

In de tabel hebben we de gemiddelde prijzen verzameld voor verlichting aanleggen. Deze zijn inclusief de montage, het materiaal en de btw kosten.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (incl. materiaal, montage en btw)
Gehele woning €1.700 - €2.000
Keuken €450 - €570
Woonkamer €390 - €570
Gang €140 - €260
Slaapkamer €140 - €260
Badkamer €140 - €260
Buitenverlichting €90 - €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Welke soorten lampen zijn er?

Hieronder staan een aantal soorten elektra verlichting benoemd. 

LED lampen

Je kan eigenlijk niet meer om ledlampen heen. Ze zijn veel zuiniger, produceren amper warmte, zijn dankzij hun compacte vorm gemakkelijk te plaatsen en gaan met een beetje geluk je hele leven mee. Door het koude licht dat ze uitstraalden waren ze lang niet populair. Intussen is dit obstakel verholpen en vind je een groot assortiment ledlampen met ook warme kleuren.

TL-lamp

Ook de zeer bekende tl-lampen zijn de laatste jaren geëvolueerd. Hoger rendement, energiezuiniger en smaller zodat ze beter passen bij modern design. Als je voor tl-lampen kiest, gebruik deze dan het beste in een ruimte waar het licht een tijd aan moet blijven. De lamp onmiddellijk uitschakelen nadat je ze aanzet, zorgt ervoor dat het veel sneller verslijt.

Spaarlamp

Net als ledlampen verbruiken spaarlampen een stuk minder stroom dan een traditionele lamp. Bovendien schijnen ze een heel warm licht uit. Het is dus niet verwonderlijk dat spaarlampen populair zijn. Net als bij tl-lampen moet je ook hier opletten dat je een spaarlamp in een ruimte of plek zet waar het licht een tijd aan moet blijven.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes verlichting in Huizen vergelijken

Recente opdrachten in Huizen

donderdag 10 december 2020

Verplaatsen 2 aansluitpunten verlichting in het plafond

Tweetal aansluitdozen in het plafond moeten verplaatst worden (frezen leiding en installeren nieuwe kabeldoos). Er lopen leidingen van elektra, verwarming en water door het plafond, dus hier moet omheen gewerkt worden. Graag netjes afwerken. Bij voorkeur uitvoeren op 11 december.


Elektra en groepenkast Huizen
donderdag 05 december 2019

Aanpassing/installatie keukenverlichting

Ik heb advies nodig betreffende keukenverlichting. In de keuken zijn 3 driehoekspotjes van Domus Line bij de bouw onder de bovenkastjes geïnstalleerd . Deze werken op aanraking van 1 van de lampjes, maar gaan ook spontaan elke drie vanzelf branden zodra er om de een of andere reden een stroomonderbreking is geweest en de stroom weer terugkomt. Dit vind ik onveilig , want dat kan gebeuren als ik niet thuis ben en de halogeen lampjes worden na een tijdje erg warm. Er is geen zichtbare manier om de stroom te onderbreken en ik kan ook niet zien op welke; achter keukenblok verborgen, contactdoos de lampjes aangesloten zijn. Ik zou dus graag willen weten of er ergens een stroomonderbreker geplaatst kan worden, of advies krijgen over nieuw aan te schaffen ledlampjes en of u de bijbehorende installatie dan uit kunt voeren. Tevens zou ik dan ook graag 2 plafondlampen die ik al gekocht heb willen laten installeren.


Elektra en groepenkast Huizen
vrijdag 08 december 2017

Elektra en tuinverlichting aanleggen

Ik hebt een aantal stopcontacten nodig x 4 , light punt plus tuin verlichting nodig


Elektra en groepenkast Huizen
woensdag 15 mei 2013

Tuinverlichting en een extra stopcontact

Wij willen graag nieuwe tuinverlichting en een lamp met nachtsensor boven de achterdeur. Binnen een extra stopcontact. Wat gaat dit ongeveer kosten. We moeten de spullen nog kopen.


Elektra en groepenkast Huizen
maandag 03 januari 2005

Elektricien

Vervangen schakelaar naar dimmer (geen neon). Buitenverlichting installeren (reeds aangeschaft) met lichtsensor (reeds aangeschaft). Hiervoor is doorboren van stenenmuur noodzakelijk.


Elektra en groepenkast Huizen

Verlichting in regio Huizen

Andere klussen in Huizen

Offertes aanvragen