Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Ijsselstein

Serre - Ijsselstein

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Ijsselstein?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Benschop, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Tienhoven, Waal of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Ijsselstein aanvragen

Recente aanvragen uit regio Ijsselstein

zondag 11 april 2021

Dakbedekking vervangen EPDM (groen?)

Wij hebben een eigen gemaakte schuur met gekke vorm en willen de huidige dakbedekking laten vervangen. EPDM spreekt mij erg aan en vooral de groene variant, maar geen idee of dat een optie is op de huidige constructie.


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 23 maart 2021

Uitbouw achterzijde

Ik wil een uitbouw van 3 x 5 meter laten plaatsen. Graag inclusief fundering, elektra, stucwerk, een lichtkoepel, en een stenen buitenkant. De aluminium harmonicadeuren en de radiatoren bestellen we zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zondag 21 maart 2021

Volledige renovatie achtertuin

Ik wil mijn achtertuin van ongeveer 55 m² laten renoveren. Het betreft een tuin van een tussenwoning. De werkzaamheden omvatten het volledig strippen van de huidige tuin, beplanten, bestrating en schutting plaatsen inclusief het afvoeren hiervan. Ik denk dat ongeveer 25 m² moet worden bestraat, de andere helft wordt voor een deel kunstgras en voor een ander deel beplanting. Zie bijgevoegd PDF bestand voor een idee hoe ik mijn tuin wil hebben. Vervolgens de aanleg van een nieuwe tuin, w.o.: • Afwatering • Waterpartijtje idee waterval, kuip in de grond • Bestrating, natuursteen • Kunstgras • Verhoogde border model incl. zitgedeelte • Beplanting • Composiet schutting van ongeveer 9 meter • Verlichting • Waterkraan in los staande garage Dit is ons idee, maar wij staan open voor adviezen van de specialist!


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen