Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Woerden

Serre - Woerden

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Woerden?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bodegraven, Driebruggen, Harmelen, Kamerik, Linschoten, Nieuwerbrug, Noorden, Oudewater, Papekop, Waarder, Woerdense Verlaat of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Woerden aanvragen

Recente aanvragen uit regio Woerden

woensdag 07 april 2021

Nieuw dak plaatsen op schuur

Graag willen we een hellend dak aanbrengen. Welke mogelijkheden zijn er en wat zijn de kosten. De begane grond is al opgemetseld. Wat is de levertijd? De schuur is 7,5 lang - 5 meter breed. De totale hoogte is 5,5 m. De hoogte vanaf de vloer tot de nok is 2.9 m.


Dakdekken en dakreparaties
woensdag 07 april 2021

Verwijderen oude dakpannen en plaatsen van nieuwe sneldekkers. ( 6 woningen)

Verwijderen oude dakpannen en plaatsen van nieuwe sneldekkers. We zijn met drie huizenblokken. Nr 122 tm 132 6 huizen. Plus nog twee blokken van 6 huizen. We zoeken een offerte waarbij per huis afgerekend word in een doorgaande stroom. In mei worden al onze dakgoten vernieuwd in een collectieve aanpak. We zoeken een gelijksoortige aanpak voor het vernieuwen van de dakpannen, deze zijn in 1975 nieuw bij de bouw geplaatst en leveren inmiddels diverse problemen op. Mvg. Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 30 maart 2021

21m dakgoot vernieuwen

bij blok van vier huizen dakgoten vernieuwen .21 strekkende meter op een lijn


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen