Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuinonderhoud Haag Snoeien Beverwijk

Tuinonderhoud - Beverwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinonderhoud in Beverwijk?

Als je een kale tuin hebt, heb je vrij weinig tuinonderhoud, op wat onkruid na. Heb je gras, struiken en bomen? Dan is er regelmatig onderhoud nodig. Een tuinman/ hovenier weet precies wanneer welke planten of bomen gesnoeid moeten worden en wat er qua bemesting nodig is. Daarom kan het handig zijn om een hovenier in te schakelen.

De hoveniers via Casius helpen je hier graag bij. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij het onderhouden van je tuin, maar ook bij het aanleggen van een terras. Ze helpen je ook graag bij het timmeren van een tuinhuis of een terrasoverkappingNatuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Fundering tuinhuis kosten

Per uur vraagt een hovenier gemiddeld €35 tot €55. De uiteindelijk kosten zijn afhankelijk van welk werk de hovenier moet verrichten, de grootte van je tuin, hoe je tuin is ingericht en hoeveel werk de hovenier moet verrichten in de tuin. Bekijk in het onderstaande tabel een prijzenoverzicht met meest voorkomende tuinonderhoud projecten met bijbehorende gemiddelde prijzen.

Let op: de hoveniers via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs
Uurloon hovenier €35 - €55
Boom kappen €400 - €800
Gazon maaien €25 - €30 per 100 m²
Gazon verticuteren €100 - €140 per 100 m²

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe zijn de kosten van tuinonderhoud opgebouwd?

Wat moet er gebeuren?

De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van wat er in jouw tuin moet gebeuren. Een hovenier kan een keer langskomen, maar je kan ook een contract tekenen waarin je afspreekt dat hij vaker per jaar langs komt. Vaak bepaal je dan een vaste prijs. Onder de taken van een hovenier die tuinonderhoud verricht, vallen meestal:

  • Vrijhouden van onkruid;
  • Snoeien van beplanting en bomen;
  • Bemesten van planten;
  • Knippen van hagen;
  • Onderhoud van gazon, bestrating en terras.

Bomen verwijderen

Wil je niet je hele tuin laten onderhouden, maar moeten er één of meerdere bomen worden verwijderd? Een hovenier kan dit voor je doen. Voor het kappen van sommige bomen is een vergunning nodig. Informeer goed bij jouw gemeente of dat voor jouw situatie geldt.
De kosten voor het verwijderen van een boom zijn afhankelijk van de grootte en de standplaats. Een oude boom is lastiger te verwijderen dan een jonge boom. Staat de boom op een lastige plek? Dan zijn de kosten ook hoger. Als de boom geen plek heeft om te vallen dan is het lastiger om de boom de kappen.
Reken gemiddeld €400 voor een kleine boom. De kosten van een boom van gemiddelde grootte zijn ongeveer €600 en het kappen van een grote boom kost gemiddeld €800. Na het kappen blijft er van de boom nog een boomstronk over. Als je die ook wil laten verwijderen liggen de kosten tussen de €65 en €80 per uur.

Gazon laten maaien

Wil je een mooi groen gazon? Dan zal je regelmatig moeten maaien. Hoe langer het gras is, hoe moeilijker het maaien wordt. In het groeiseizoen - mei tot en met oktober - groeit het gras hard en raden we je aan om wekelijks te maaien. Heb je hier de tijd of middelen niet voor dan kan je dat door een hovenier laten doen. De prijzen voor het maaien van je gazon liggen tussen de €25 en €30 voor een gazon van 100 m².

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes tuinonderhoud in Beverwijk vergelijken

Recente opdrachten in Beverwijk

maandag 18 september 2023

Tuin onderhouden

Schutting voortuin, afscheiding oprit met buren, lengte ongeveer 4-5 meter. Eerst hoog (180-200cm) over de eerste 3 meter, daarna mag de schutting lager, bijvoorbeeld een meter. Liefst van beetje duurzaam onderhoudsvriendelijk materiaal. Ik denk aan hout met betonnen palen Inclusief plaatsen. Voor het plaatsen moeten wat bestrating weggehaald worden, dit zijn met name klinkers


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk
zaterdag 29 april 2023

Tuin onderhouden

Check op ziekte van boom en kappen/afvoeren boom Waar heb je de hovenier voor nodig?: Onderhoud van mijn tuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk
maandag 17 april 2023

Tuin onderhouden

Mijn boom is eind van de zomer 2021 gesnoeid. Vervolgens groeide hij mooi weer vanaf februari 2022. Maar vervolgens groeit hij niet opnieuw meer sinds het snoeien afgelopen herfst 2022. Ik wil m graag weer laten groeien en ben bang dat er toen iets mis is gegaan waardoor ie nu dus niet meer groeit ineens. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk
dinsdag 26 februari 2013

Tuin zomer klaar maken

Afgelopen zomer nieuwe tuin aangelegd. Deze dient nu zomer klaar gemaakt te worden, het onderhoud van. Het betreft ene tuin vna 10 meter lang en 4 meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk
vrijdag 13 april 2012

Tuinonderhoud

Het gaat hier om het onderhouden van 2 kleine tuintjes bij 2 tuinhuisjes. Bedoeling is dat er samen een passend schema gemaakt word voor het onderhouden er van. De werkzaamheden zoals het daar nu bij sommige andere tuintjes op jaarbasis in het vakantiepark gaat, bestaat uit: opschonen borders. snoeien van hagen ,heesters en struiken. maaien gazon. milieuvriendelijke onkruidbestrijding.. Maar het zijn dus echt kleine tuintjes van ongeveer 15 m2 en wil dus samen schema mogelijkheden bespreken. vr. groet john


Tuinaanleg en tuinonderhoud Velsen-Zuid
zaterdag 23 juli 2011

Tuin aanleggen

Nieuwbouwwoning met bijbehorende voortuin van 5 meter breed en 3,5-4 meter diep en achtertuin 11-14 meter diep en 5 meter breed en met kleigrond. Tuin is omgeploegd en vermengd met potgrond. Voor willen we graag centraal een boompje (of twee) met daarom heen deels tegels en deels beplanting. Achtertuin (op het noordoosten) terras (tuintegels of composiethoutenterras), kindvriendelijke tuin (we hebben een zoon van twee die erg graag buiten speelt en eentje op komst) met niet al te veel onderhoud. En omdat onze zoon graag de wereld ontdekt een schutting (beton onder en palen van beton en hout).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk

Tuinonderhoud in regio Beverwijk

Andere klussen in Beverwijk

Offertes aanvragen