Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Veendam

badkamer afbreken en nieuwe plaatsen 12m2 - Badkamer - Veendam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

badkamer afbreken en nieuwe plaatsen 12m2

Ik zoek een klusbedrijf die een oude badkamer kan afbreken en een nieuwe badkamer kan plaatsen inclusief tegelen. de badkamer is ongeveer 3 bij 4 m2


Badkamerspecialist Sappemeer

Offertes voor badkamer in Veendam aanvragen

Recente aanvragen uit Veendam

donderdag 06 juli 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

bad moet inloopbad worden. aparte wc met deur moet verplaatst naar bij de douche en een douchewc worden. vloer moet antislip, liefst over bestaande tegels met vloerverwarming In welke stijl heb je interesse?: modern Welke werken moeten gebeuren?: sanitair plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Slochteren
vrijdag 21 april 2023

Een badkamer maken

Van onze bijkeuken willen wij een deel verbouwen tot badkamer. WC is aanwezig maar moet vervangen, er moet een douche en wasbak komen en er moet getegeld worden


Badkamer en toilet Bellingwolde
dinsdag 24 januari 2023

badkamer afbreken en nieuwe plaatsen 12m2

Ik zoek een klusbedrijf die een oude badkamer kan afbreken en een nieuwe badkamer kan plaatsen inclusief tegelen. de badkamer is ongeveer 3 bij 4 m2


Badkamer en toilet Sappemeer
dinsdag 24 januari 2023

Volledige badkamer vervangen

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. De gehele badkamer moet verwijderd worden, ook de tegels moeten weg. Dan moet alles er opnieuw in gezet worden. Ik schaf alle bad meubels en tegels zelf aan. Het gaat om een toilet, een wastafel en een douchecabine. alles moet op dezelfde plek gezet worden.


Badkamer en toilet Sappemeer
zondag 20 november 2022

Waterleidingen vervangen badkamer

Mijn aanvraag betreft het vervangen van waterleidingen in de nissen (douche toilet). Het vervangen van de waterleidingen die in de vloer van de douche die naar de wastafel lopen.


Badkamer en toilet Sappemeer
maandag 14 november 2022

Badkamer: tegels waterdicht maken + afvoer repareren

Mijn badkamer lekt water. Ik zoek een partij die voor mij de tegels waterdicht kan maken en eventueel de afvoer kan repareren.


Badkamer en toilet Sappemeer
maandag 07 november 2022

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Ik zoek een partij die voor de badkamer gedeeltelijk kan renoveren. Het betreft vervanging van de spiegel, lamp, douchecabine, bad, badkraan, wc en inbouwreservoir.


Badkamer en toilet Wildervank
maandag 18 juli 2022

Toilet en klein klusje in badkamer

Ik wil nieuwe toilet: sanitair, tegels op de muur en vloer nog iets. In douche kamer vervangen het afvoersysteem + nieuwe tegels in douchecabine


Badkamer en toilet Veendam
maandag 27 juni 2022

Douche systeem vervangen

Douchestang vervangen en monteren


Badkamer en toilet Muntendam
zondag 23 januari 2022

Badkamer compleet renoveren

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het compleet renoveren van mijn badkamer, dit betreft: Bad verwijderen, nieuwe doucheruimte plaatsen, badkamermeubels plaatsen en toilet verplaatsen. Het tegelwerk van de muren en de vloer moet ook opnieuw worden gedaan. De aanschaf van alle nieuwe meubels zouden wij door de vakman willen laten gebeuren. Wij zouden graag willen dat er een vakman langs komt om alles op te meten. In welke stijl heb je interesse?: modern Welke werken moeten gebeuren?: sanitair plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Scheemda
woensdag 29 december 2021

Badkamer en wc renovatie

Compleet renovatie van de wc van 120*110cm. Gang 240*125 en washok 125*115 vloertegels leggen en afwerken. En paar kleine dingen in douche afmaken.


Badkamer en toilet Sappemeer
zaterdag 18 december 2021

Douchecabine plaatsen

Zoek een vakman voor het vervangen van mijn douchecabine. Gaat om 2 doucheachterwanden (120x240) over tegels, douchecabine 120x90 met douchebak en inbouwthermostaat vervangen voor opbouw thermostaatkraan.


Badkamer en toilet Heiligerlee
woensdag 08 december 2021

Infrarood douchepaneel plaatsen

Wij willen graag een douchepaneel met infrarood of een infrarooddouche. Op deze manier willen we onze thermostaat vervangen. Douche komt verder op dezelfde plek.


Badkamer en toilet Heiligerlee
zaterdag 04 december 2021

Badkamer renoveren

Wij willen de badkamer verbouwen. De badkamer is 2 bij 2 merer en er moet een wc douche wasbak radiator in. Alles blijft op zijn plek. We willen ook ieuwe vloer en wand tegels. Wat gaat dat ons kosten. Ons budget is 8000.


Badkamer en toilet Zuidbroek
vrijdag 19 maart 2021

Wc pot vervangen

Ik wil de huidige staande wc pot door een nieuwe laten vervangen. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude.


Badkamer en toilet Veendam
Offertes aanvragen