Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Binnenzonwering 1 Amsterdam

Binnenzonwering - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Binnenzonwering in Amsterdam?

Na een koude winter komt de warmte terug, heerlijk. Maar de zon warmt ook behoorlijk je woning op. Weet je maar niet hoe je de warmte uit je huis krijgt? Een oplossing is om deze warmte al tegen te houden voordat het binnenkomt en dat kan met binnenzonwering. 

De zonweringspecialisten via Casius staan voor je klaar om je hier bij te helpen. Zo word je niet alleen geholpen door de zonweringspecialist bij het plaatsen van zonwering binnen, maar ook bij het plaatsen van zonwering buiten. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de zonweringspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Binnenzonwering kosten

De kosten voor zonwering lopen uiteen van €30 - €1.400, afhankelijk van het type zonwering dat je kiest en de afmeting. Daarnaast komen hier nog kosten bij voor het plaatsen van de zonwering van €50 - €150 per zonwering, ook afhankelijk van het type. Bekijk onderstaande kostenoverzichten voor wat de prijs is van het type zonwering dat jij op het oog hebt.

Let wel: de zonweringsspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort zonwering Gemiddelde prijs Breedte
Shutters €300 - €1.400 1 - 3 meter
Jaloezieën €90 - €600 1 - 3 meter
Lamellen €30 - €200 1 - 2 meter
Rolgordijnen €70 - €250 1 - 3 meter
Vouwgordijnen €120 - €350 1 - 4 meter
Plissegordijnen €50 - €300 1 - 2 meter

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan een offerte aan.

Waarom kiezen voor zonwering aan de binnenkant?

Met binnenzonwering houd je de binnentemperatuur aangenaam en tegelijkertijd kun je de ramen mooi decoreren. Een ander voordeel van binnenzonwering is dat het kan zorgen voor een betere isolatie van je woning, want ook in de winter houdt het de kou iets tegen. Er zijn verschillende soorten binnenzonwering op de markt. 

Verdere veel voorkomende soorten zijn:

  • Jaloezieën;
  • Rolgordijnen;
  • Plisségordijnen;
  • Lamellen;
  • Vouwgordijnen;
  • Shutters;
  • Zonwering rolgordijn.

Elk type binnenzonwering heeft zo zijn eigen voordelen. Hier lees je meer over de voor- en nadelen van elk soort binnen zonwering.

Offertes binnenzonwering in Amsterdam vergelijken

Recente opdrachten in Amsterdam

zondag 24 juli 2022

Zonnescherm plaatsen

We willen graag een zonwering voor ons balkon op 3 hoog. Deze moet stevig zijn ivm wind, dus vermoedelijk is een uitvalscherm de beste keuze. Formaat van het balkon is 4,50 x 1,10 en de hoogte van de balkondeuren is 2,70. Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen


Klussen Amsterdam
dinsdag 01 juni 2021

Zonwering monteren

Ik wil graag een zonwering op ons terras laten plaatsen. Hoeveel zou dat kosten? Moet de zonwering per se via praxis gekocht worden? Of kan ik de zonwering bij een andere winkel kopen en door jullie laten monteren en installeren? Monteren zal niet bijzonder zijn, het zal via zo een klemsysteem.


Klussen Amsterdam
vrijdag 14 mei 2021

Lichtkoepel vervangen

Wij hebben een BIK Lichtkoepel op ons platte dak, die bij regen veel lawaai maakt. (Drie laags, dagmaat 70x130). Ik wil die graag laten vervangen door (bijvoorbeeld) een FAKRO Platdakraam (op maat te maken) en tevens zonwering aanbrengen. Wij hebben een EPDM-dak. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Amsterdam
donderdag 18 maart 2021

Opbouw op plat dak plaatsen

Wij willen een houten opbouw van 7 x 4 meter met veel glas rondom op ons platte dak laten plaatsen. Graag compleet met elektra, stuwerk, houten kozijnen, en goede zonwering. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
donderdag 24 september 2020

Zonwering verwijderen en afvoeren

Tijdelijk verwijderen van zonwering. Wij hebben 2 zonweringen (Nova Zip Screen) aan de balkonzijde (geen hoogwerker of iets nodig). De ene is 2 meter breed en de ander 3 meter. Hoeveel kost het bij u om deze te demonteren? En worden de zijgeleiders dan ook gedemonteerd van de bak? (dit i.v.m. tijdelijke opslag). Vanwege onderhoud aan de flat zou ik dit liefst voor 5 oktober laten doen, maar uiterlijk voor 12 oktober.


Klussen Amsterdam
dinsdag 26 mei 2020

Ophangen kikscherm zonwering gekocht bij Praxis

Weghalen van oude scherm en ophangen scherm van 2.50 met handbediening.


Klussen Amsterdam

Binnenzonwering in regio Amsterdam

Andere klussen in Amsterdam

Offertes aanvragen