Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Binnenzonwering 1 Hoofddorp

Binnenzonwering - Hoofddorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Binnenzonwering in Hoofddorp?

Na een koude winter komt de warmte terug, heerlijk. Maar de zon warmt ook behoorlijk je woning op. Weet je maar niet hoe je de warmte uit je huis krijgt? Een oplossing is om deze warmte al tegen te houden voordat het binnenkomt en dat kan met binnenzonwering. 

De zonweringspecialisten via Casius staan voor je klaar om je hier bij te helpen. Zo word je niet alleen geholpen door de zonweringspecialist bij het plaatsen van zonwering binnen, maar ook bij het plaatsen van zonwering buiten. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de zonweringspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Binnenzonwering kosten

De kosten voor zonwering lopen uiteen van €30 - €1.400, afhankelijk van het type zonwering dat je kiest en de afmeting. Daarnaast komen hier nog kosten bij voor het plaatsen van de zonwering van €50 - €150 per zonwering, ook afhankelijk van het type. Bekijk onderstaande kostenoverzichten voor wat de prijs is van het type zonwering dat jij op het oog hebt.

Let wel: de zonweringsspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort zonwering Gemiddelde prijs Breedte
Shutters €300 - €1.400 1 - 3 meter
Jaloezieën €90 - €600 1 - 3 meter
Lamellen €30 - €200 1 - 2 meter
Rolgordijnen €70 - €250 1 - 3 meter
Vouwgordijnen €120 - €350 1 - 4 meter
Plissegordijnen €50 - €300 1 - 2 meter

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan een offerte aan.

Waarom kiezen voor zonwering aan de binnenkant?

Met binnenzonwering houd je de binnentemperatuur aangenaam en tegelijkertijd kun je de ramen mooi decoreren. Een ander voordeel van binnenzonwering is dat het kan zorgen voor een betere isolatie van je woning, want ook in de winter houdt het de kou iets tegen. Er zijn verschillende soorten binnenzonwering op de markt. 

Verdere veel voorkomende soorten zijn:

  • Jaloezieën;
  • Rolgordijnen;
  • Plisségordijnen;
  • Lamellen;
  • Vouwgordijnen;
  • Shutters;
  • Zonwering rolgordijn.

Elk type binnenzonwering heeft zo zijn eigen voordelen. Hier lees je meer over de voor- en nadelen van elk soort binnen zonwering.

Offertes binnenzonwering in Hoofddorp vergelijken

Recente opdrachten in Hoofddorp

woensdag 06 juli 2022

2 Lichtkoepels vervangen

Twee lichtkoepels vervangen door lichtkoepels die open kunnen voor ventilatie. Afmeting plastic koepel 90x90 cm. Afmeting binnenkoof 96x96 cm. Beide binnenkoven hebben zonwering op het laagste punt.


Dakdekken en dakreparaties Hoofddorp
zondag 21 november 2021

Verplaatsen en extra aanleg wandcontactdozen

In te verbouwen slaapkamer dienen 2 wandcontactdozen verlaagd te worden en daarnaast dienen 2 extra wandcontactdozen te worden aangelegd. Voor 1 van deze, zou het een 4 punt contactdoos moeten worden ivm aansluiten rolluik en zonwering. Totale afstand tussen bestaande en nieuwe contactdozen is max 4m.


Elektra en groepenkast Hoofddorp
maandag 24 augustus 2020

Zonwering verwijderen

Elektrisch zonnescherm dient verwijderd te worden.


Klussen Hoofddorp
dinsdag 28 juni 2016

Terraszonwering installeren

Hi, I would like to buy this stuff "Terraszonwering met frame 295 x 250cm", and I would like to ask for your help to install it. Could you tell me how much for the installation fee for this "Terraszonwering"? Thanks


Klussen Hoofddorp
vrijdag 06 mei 2016

Knikarm zonwering plus meerdere markiezen aanbrengen

Nieuwe elektrische zonwering (knikarm) op de begane grond aanbrengen en twee markiezen (elektrisch) op 1e verdieping aanbrengen, inclusief het verwijderen van de bestaande zonwering en markiezen (niet afvoeren). Graag per mail offertes aanbieden.


Klussen Hoofddorp
vrijdag 17 juli 2015

Inmeten, leveren en monteren van zonwering

Ik wil graag een offere aanvragen voor het inmeten en ophangen van houten jaloezien en velux verduisterende rolgordijnen. Voor de jaloezien gaat het om twee ramen in de woonkamer. Schatting 200 x 170 en 230 x 170. Le Noir & Blanc horizontale jaloezie hout 942 wit. Voor de schuine dakramen gaat het om drie ramen. Twee op de eerste etage en een op zolder. Via Velux heb ik gehoord dat het gaat om type DKL M08 maar als u toch komt inmeten, kunt u dat beter nog even nakijken. Ik zou het handig vinden om het ook geleverd te krijgen.


Klussen Hoofddorp

Binnenzonwering in regio Hoofddorp

Andere klussen in Hoofddorp

Offertes aanvragen