Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Binnenzonwering 1 Amersfoort

Binnenzonwering - Amersfoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Binnenzonwering in Amersfoort?

Na een koude winter komt de warmte terug, heerlijk. Maar de zon warmt ook behoorlijk je woning op. Weet je maar niet hoe je de warmte uit je huis krijgt? Een oplossing is om deze warmte al tegen te houden voordat het binnenkomt en dat kan met binnenzonwering. 

De zonweringspecialisten via Casius staan voor je klaar om je hier bij te helpen. Zo word je niet alleen geholpen door de zonweringspecialist bij het plaatsen van zonwering binnen, maar ook bij het plaatsen van zonwering buiten. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de zonweringspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Binnenzonwering kosten

De kosten voor zonwering lopen uiteen van €30 - €1.400, afhankelijk van het type zonwering dat je kiest en de afmeting. Daarnaast komen hier nog kosten bij voor het plaatsen van de zonwering van €50 - €150 per zonwering, ook afhankelijk van het type. Bekijk onderstaande kostenoverzichten voor wat de prijs is van het type zonwering dat jij op het oog hebt.

Let wel: de zonweringsspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort zonwering Gemiddelde prijs Breedte
Shutters €300 - €1.400 1 - 3 meter
Jaloezieën €90 - €600 1 - 3 meter
Lamellen €30 - €200 1 - 2 meter
Rolgordijnen €70 - €250 1 - 3 meter
Vouwgordijnen €120 - €350 1 - 4 meter
Plissegordijnen €50 - €300 1 - 2 meter

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan een offerte aan.

Waarom kiezen voor zonwering aan de binnenkant?

Met binnenzonwering houd je de binnentemperatuur aangenaam en tegelijkertijd kun je de ramen mooi decoreren. Een ander voordeel van binnenzonwering is dat het kan zorgen voor een betere isolatie van je woning, want ook in de winter houdt het de kou iets tegen. Er zijn verschillende soorten binnenzonwering op de markt. 

Verdere veel voorkomende soorten zijn:

  • Jaloezieën;
  • Rolgordijnen;
  • Plisségordijnen;
  • Lamellen;
  • Vouwgordijnen;
  • Shutters;
  • Zonwering rolgordijn.

Elk type binnenzonwering heeft zo zijn eigen voordelen. Hier lees je meer over de voor- en nadelen van elk soort binnen zonwering.

Offertes binnenzonwering in Amersfoort vergelijken

Recente opdrachten in Amersfoort

maandag 08 augustus 2022

Zonnescherm plaatsen/vervangen

De maat is ongeveer. We hebben nu een kapot zonnescherm waar in 1 van de 2 buizen een kabel is geknapt. We hebben een uitbouw en daar zit het zonnescherm aan vast. We willen graag een nieuw zonnescherm. Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: 4x3m Aantal zonneschermen:: 1 Bediening: Elektrisch met schakelaar Type zonnescherm:: Knikarm zonnescherm Verdieping:: Begane grond


Klussen Amersfoort
dinsdag 19 juli 2022

Zonnescherm plaatsen

Advies, inmeting, levering en plaatsing van twee zonneschermen op de buitengevel van een 4e verdieping flatgebouw. Twee aparte schermen: één voor een raampartij van 3.65m breed en een voor een balkon van 4.65m breed. Beide naast elkaar gemonteerd op dezelfde bakstenen gevel. Schermen moeten goed tegen wind kunnen i.v.m. hoogte. Graag advies over beschikbare opties, kwaliteitsniveaus en kosten. Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: Ongeveer 4.9m breed + 3.9m breed. Aantal zonneschermen:: 2 Bediening: Elektrisch met schakelaar Type zonnescherm:: Uitval zonnescherm Verdieping:: Hoger


Klussen Soest
zondag 17 juli 2022

Zonnescherm plaatsen

Het gaat om een lichtstraat van 3,7 bij 1,0 meter. De lichtstraat is voorzien van een tussensteun met twee ruiten. Nu wil ik graag een offerte voor het leveren & monteren van een buitenzonwering op de lichtstraat. Ik hoor graag wat er mogelijk is. Het gaat om een vlakkelichtkoepel. Ik hoor het graag! groet, Jan van den Brink Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: 3,7x1,0 meter - lichtstraat Aantal zonneschermen:: 1 Bediening: Handmatig Type zonnescherm:: Adviseer mij Verdieping:: 1e verdieping


Klussen Amersfoort
zondag 22 mei 2022

Kabel aansluiten in meterkast

Zoek een vakman om een kabel te trekken door loze leiding en aansluiten in meterkast. Daarna deze kabel aansluiten aan de buitenzonwering.


Elektra en groepenkast Amersfoort
dinsdag 06 oktober 2020

Plaatsen dakkapel achterzijde

Wij zijn voornemens om aan de achterzijde van onze woning een dakkapel te laten plaatsen. Kunnen jullie een indicatieve prijs / offerte doorzetten of een afspraak maken om het een en ander door te nemen? Situatieschets: -dakkapel 430 cm breed(buitenmaat) en 150cm hoog. -dakhelling bedraagt 36/37 graden. -dakkapel van kunststof/trespa (kleur crème wit /9010) met 2 draai/kiepramen (kleur 7015). -Kosten voor eventueel verzorgen vergunning excl leges (zadeldak) -geen extra's (horren, zonwering etc.) - Casco oplevering


Dakkapelbouw Amersfoort
dinsdag 15 september 2020

Zonwering verwijderen

Ik wil een zonwering verwijderen van een flat 2e verdieping.


Klussen Soest

Binnenzonwering in regio Amersfoort

Andere klussen in Amersfoort

Offertes aanvragen