Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Ede

Kruipruimte plafond isoleren 50m2 - Isolatie - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kruipruimte plafond isoleren 50m2

Wij willen onze kruipruimte isoleren. Het is een kruipruimte van 50m2. Ik wil alleen het plafond hiervan laten isoleren, dit is een betonen plafond. Eventueel ook spouwmuur isolatie, hangt af van de verzekering.


Isolatiespecialist Ede

Gratis offertes voor isolatie in Ede aanvragen

Recente opdrachten uit Ede

vrijdag 08 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Keuken buitenmuur steens is geen ruimte voor buiten muur isolatie ruimte 7 bij 2.5 meter Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Ede
dinsdag 31 januari 2023

Hoekhuis Buitenmuur isoleren (buitentkant) 9mx9m

Graag zou ik de buitenmuur van mijn hoekwoning aan de buitenkant willen isoleren. De muur is ongeveer 9m bij 9m en er zit in raam in van ongeveer 1m bij 1m is het mogelijk hier een kosten indicatie van te krijgen? Mochten jullie meer informatie nodig hebben of even langs willen komen is dit natuurlijk mogelijk.


Isolatie Ede
dinsdag 08 februari 2022

Binnenmuur isoleren

Zoek een vakman voor het isoleren van een binnenwand. Weet niet precies wat de oppervlakte is.


Isolatie Ede
maandag 15 november 2021

Muren isoleren houtskeletbouw-huisje 60m2

Ik ben geïnteresseerd in het isoleren van de muren voor een houtskeletbouw-huisje. Hennep of vlas. Het gaat om ongeveer 60m2.


Isolatie Ede
woensdag 06 oktober 2021

Kruipruimte plafond isoleren 50m2

Wij willen onze kruipruimte isoleren. Het is een kruipruimte van 50m2. Ik wil alleen het plafond hiervan laten isoleren, dit is een betonen plafond. Eventueel ook spouwmuur isolatie, hangt af van de verzekering.


Isolatie Ede
maandag 20 september 2021

Buitengevel isoleren

De spouw is 8 cm breed, waarvan 5 cm glaswol. Kan de resterende 3 cm gevuld worden met andere isolatie of heeft dat geen zin? Huis is 12 meter lang, 3 meter hoog x 2. kopse kant 8 m en 3 hoog. bijbouw is 9 bij 3. Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Ede
maandag 10 mei 2021

Geluidsisolatie aanbrengen tegen vogels

Ik heb een slaapkamer op de begane grond aan de tuin. De rolluiken helpen niet tegen de vogels die mij iedere ochtend om 6 uur wakker maken. Er zijn 3 ramen en een deur met ruit. Hier heb ik dus buiten de rolluiken. De kunststof kozijnen zijn nieuw. Ik hoef de deur niet per sé te gebruiken en als ik niet meer door de ramen kan kijken, kan me ook niet (meer) schelen. Ik wil kunnen slapen! Ik hoor het graag als u mij kunt helpen.


Isolatie Ede
vrijdag 29 januari 2021

Garage isoleren

Onze nieuwbouw garage heeft een stenen muur. Deze willen we isoleren. De garage is 6x2,91. Het dak van de garage moet ook geïsoleerd worden. Daarnaast willen we een muurtje in de garage zodat er twee delen ontstaan. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie Ede
woensdag 30 december 2020

Muur in de keuken tegen geluid isoleren

Onze kamer grenst met de keuken van de buren. Wij hebben onze kamer uitgebouwd, de gevel is doorgebroken en er is een stalen balk geplaatst. De buren hebben kort na ons iets identieks gedaan, maar nu is er een geluidlek ter plaatse van de gevel ontstaan. Aan beide kanten is het met een gipsplaat afgewerkt met wat isolatie ertussen. Ook bv het pijpje van de afvoer van de keuken van de buren loopt erlangs. Tevens hebben ze een iets te goedkope afzuigkap die resoneert, dit is bij ons in de kamer doed te horen. Graag wil ik de keukengeluiden van mijn buren veel minder horen, ik draai graag wat muziek, dit wil ik voor hun ook graag dempen. De wand is ruim 5 meter lang bij 2,7 meter hoog.


Isolatie Ede
vrijdag 31 juli 2020

Dak isoleren en aan binnenzijde afwerken met gipsplaten

Dak isoleren. Het bestaande dak is voorzien van zachtboard beplating met daar achter ps isolatie platen. Dit willen wij vervangen voor hoogwaardige isolatie en afgewerkt met sausklaar gipsplaten. De breedte van de woning is 5,7 meter en de lengte van het dak ongeveer 3,8 meter. Daarnaast zou nog een halve meter over het gehele gedeelte geisoleerd moeten worden. Totale oppervlakte is dus 19 m2. Graag contact via de e-mail.


Isolatie Ede
vrijdag 29 mei 2020

Bestaand huis na 01-09-2020 opnieuw isoleren (105 m2)

Van ons aangekochte huis in Ede (sleuteloverdracht 01-09-2020) moet de gehele isolatie opnieuw worden aangebracht. Het betreft totaal circa 105 m2. De woning is 8 meter breed x 14 meter lang en heeft een plat dak.


Isolatie Ede
dinsdag 30 april 2019

Dak isoleren en opnieuw bedekken met dakpannen

Ik wil geluidsisolatie laten plaatsen voor omgevingsgeluid (snelweg, buren in de tuin) bij een schuin dak van de slaapkamer. Het huis is gebouwd in 1994. De binnenzijde van het schuine dak is reeds afgewerkt, daarom weet ik niet of het beter van binnen of van buiten kan worden geïsoleerd. De binnenmaten zijn ongeveer 2,90 x 4,85 met daarbinnen nog 2 velux dakramen. Op het dak liggen dakpannen die ik graag wil houden.


Isolatie Ede
vrijdag 18 januari 2019

Dakisolatie aanbrengen

Het dak van de schuur is nu voorzien van stabipolplaten met een totale oppervlakte van 25 m2. Wij hebben nu last van condensvorming en vandaar de wens deze te isoleren. Het dak dient aan de binnenzijde te worden geïsoleerd en de afwerking zal ik zelf verzorgen.


Isolatie Ede
donderdag 06 september 2018

Zolder isoleren

Wij hebben een jaren '30 woning met een hellend pannendak. De zolder is al voorzien van een nieuwe 6 meter lange dakkapel met PIR isolatie. Het overige deel willen we graag eveneens met PIR laten isoleren. Dit zal ongeveer 30 m2 groot zijn.


Isolatie Ede
zaterdag 04 augustus 2018

Schuin dak isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Ongeveer 270 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een schuine kap, bestaande uit damwand op ronde sporen. Isolatie aanbrengen tussen de sporen, sporen dienen in zicht te blijven. Gespoten schuimisolatie graag.


Isolatie Lunteren
Offertes aanvragen