Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Gevel isoleren methode Groningen

Gevelrenovatie - Groningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelrenovatie in Groningen?

Zien je voegen van je huis er slecht uit of ontstaan er scheuren in je gevel? Dan is het verstandig om snel een gevelspecialist in te schakelen om verdere schade te beperken. Benieuwd wat je gevel renoveren inhoudt en wat het kost? Hieronder lees je er meer over.

De vakmannen via Casius staan dan ook voor je klaar om je te helpen bij kleine of grote klussen. Zo word je niet alleen geholpen met het renoveren, ze kunnen je ook helpen bij het impregneren van je buitengevel of het bekleden van je gevel. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden en wat de kosten van de gevelspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Gevelrenovatie kosten

Soms is het reinigen van je gevel niet voldoende om je gevel weer helemaal in goede conditie te brengen. In dat geval heb je een gevelrenovatie nodig. De kosten van gevelrenovatie lopen uiteen van €5 per m² tot €100 per m², afhankelijk van het project. Hieronder lees je de gemiddelde gevel renovatie prijzen per m² per werkzaamheid.

Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Werkzaamheid Kosten per m²
Voegen en impregneren €25
Voegen en renovatie schoorsteen €30
Renoveren, voegen en impregneren €35
Herstellen oorspronkelijke voegen en reinigen €45

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Prijsvoorbeelden

Om een beeld te schetsen van de verschillende soorten projecten, hebben we hier een aantal situaties geschetst met de bijbehorende prijzen. Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Klein project

Als je jouw gevel volledig opnieuw laat voegen met platvol voegen (de voeg is gelijk met de voorzijde), betaal je gemiddeld €800 voor 60 m². Dit is inclusief btw en voorrijkosten.

Duurzaam project

Je hebt je gevel opnieuw laten voegen en je wilt daarna je voegwerk beschermen. Dan kan je de gevel laten impregneren. Voor voegen en impregneren van een gevel van 60 m² betaal je gemiddeld €1.420, inclusief btw en voorrijkosten.

Specifiek project

Heb je scheuren in je gevel? De voegen zouden dan moeten worden uitgehakt, de oude stenen moeten worden vervangen en daarna moet het weer opnieuw gevoegd worden. Daar betaal je voor een geveloppervlakte van 20 m² gemiddeld €3.100, inclusief btw en voorrijkosten.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes gevelrenovatie in Groningen vergelijken

Recente opdrachten in Groningen

maandag 04 juli 2022

Gevels renoveren

Zou graag een offerte willen ontvangen voor het renoveren van de alle gevels van de woning, dit betreft: voegen vervangen, gevel reinigen en gevel impregneren.


Gevel- en metselwerk Roden
donderdag 03 maart 2022

Gevels renoveren (~170m2)

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het schoonmaken van de gevel (3 kanten), het verwijderen en plaatsen van nieuwe voegen. Het gaat om ongeveer 170m2.


Gevel- en metselwerk Groningen
vrijdag 24 december 2021

Gevels renoveren ~130m2

Hallo, het betreft een hoekhuis, waarvan mogelijk herstelwerkzaamheden bij de gevels uitgevoerd moet worden, maar zeker reinigen en daarna impregneren. Ik wil deze offerte gebruiken voor de subsidie verduurzaming en verbetering dat vanaf 10 januari aangevraagd kan worden. Is het nog mogelijk om voor die tijd een offerte te krijgen? Het gaat in totaal om ongeveer 130m2.


Gevel- en metselwerk Groningen
woensdag 08 december 2021

Voor en achtergevel renoveren

Ik heb nu houten gevels en deze wil ik veranderen naar kunststof. Ik heb nu 2 kozijnen in de voorgevel maar wil hier 3 draaikiepramen in. De breedte van de voorgevel is ongeveer 4m, de gevels zijn goed bereikbaar.


Gevel- en metselwerk Groningen
maandag 08 november 2021

Gevels renoveren

Voegwerk buitengevel woning vernieuwen evenals als van bijgebouw. Het gaat in totaal om ca. 160m2 gevel. Woning is van 1970 en bakstenen hebben geen strakke vorm. Voeg ligt gelijk met steen. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk?: meer dan 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Delfzijl
zondag 29 augustus 2021

Voegherstel in de gevel

Voegen renoveren zuidzijde, steense en half-steense muur. Gaat maximaal om 25 m2.


Gevel- en metselwerk Baflo

Gevelrenovatie in regio Groningen

Andere klussen in Groningen

Offertes aanvragen