Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Heerenveen

Douchekraan vervangen - Badkamer - Heerenveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Douchekraan vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen mijn douchekraan en douchekop. Graag wat advies en info.


Badkamerspecialist Wolvega

Offertes voor badkamer in Heerenveen aanvragen

Recente aanvragen uit Heerenveen

dinsdag 28 maart 2023

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer renoveren. Er moet een nieuw toilet, nieuwe douchecabine en een nieuwe radiator geplaatst worden. Ook moet er een deel opnieuw betegeld worden. Alle oude meubels haal ik er zelf uit. Ik wil even overleggen wie de nieuwe materialen aanschaft. Ik wil dat het zo snel mogelijk uitgevoerd wordt.


Badkamer en toilet Lemmer
dinsdag 21 maart 2023

Bubbelbad plaatsen

Ik wil graag een bubbelbad laten plaatsen. Er zit op dit moment al een bad, dus er hoeven misschien geen leidingen verlegd te worden.


Badkamer en toilet Joure
maandag 14 november 2022

Badkamer renovatie

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. Er moeten nieuwe meubels worden geplaatst. Verder moet er opnieuw worden betegeld. Tegels en materialen schaf ik zelf aan. De badkamer is 1m breed bij 2m lang. Er hoeft geen leidingwerk worden omgelegd door de vakman.


Badkamer en toilet Scherpenzeel
zondag 19 juni 2022

Douchekraan vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen mijn douchekraan en douchekop. Graag wat advies en info.


Badkamer en toilet Wolvega
maandag 09 mei 2022

Badkamer verbouwen

Ik zoek een specialist die mijn badkamer kan renoveren. Het betreft het volgende: Sloop oude badkamer en toilet. Maken van een nieuwe badkamer met toilet. Verwijderen oude tegels wanden en vloer. Nieuwe tegels plaatsen (~24m2) Nieuwe inloopdouche, bad, wastafel en toilet plaatsen. Leidingen water en elektrisch aansluiten.


Badkamer en toilet Joure
maandag 04 april 2022

Badkamer en wc compleet renoveren (8,5m2)

Wij hebben een nieuwe badkamer en wc ruimte gekocht en deze moeten nog geplaatst worden. Dit zijn 2 ruimtes, waar wel eerst nog gesloopt moet worden en vervolgens moet worden opgebouwd. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 7m2 en de wc ruimte 1,5m2. Wat heeft u nodig om een goede offerte maken?


Badkamer en toilet Heerenveen
donderdag 31 maart 2022

Badkamer compleet verbouwen/renoveren

Wij hebben nu de toilet en de badkamer in de 2 verschillende ruimtes en deze willen wij in 1., er moet dus een muur worden door gebroken. De huidige meubels willen wij vernieuwen, dit zijn dingen zoals een inloopdouche. Het tegelwerk moet ook opnieuw worden gelegd. Er moeten ook leidingen worden omgelegd. In welke stijl heb je interesse?: modern Welke werken moeten gebeuren?: complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Joure
maandag 21 maart 2022

Inloopdouche plaatsen

Zoek een vakman om de huidige douchebak met gordijn te vervangen voor inloopdouche met wanden. Inloopdouche wordt 90 bij 90.


Badkamer en toilet Heerenveen
zaterdag 26 februari 2022

2e badkamer plaatsen (6m2)

Wij willen een 2e badkamer op 2e verdieping laten plaatsen. Betreft een nieuwbouwwoning waar alle leidingen en afvoer al op de juiste plek liggen. Vloer moet nog wel worden gestort. Betreft installatie lage douchebak met glazen douchehoek, toilet en wasmeubel met spiegel en kraan. Vloer en wanden tegelen. Vloeroppervlakte 6 m2. 1 deels schuine wand met dakraam.


Badkamer en toilet Lemmer
woensdag 27 oktober 2021

Complete badkamer renovatie (5m2)

Ik wil een complete badkamer renovatie laten realiseren. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 5m2. In overleg mag de vakman de huidige badkamer voor mij leeghalen.


Badkamer en toilet Nes gem. Boarnsterhim
maandag 16 augustus 2021

De badkamer renoveren en opknappen

Oppervlakte ongeveer 2×3. Nu een bad langs 2m wand en halfronde douchecabine andere kant; toilet en wastafelmeubel. Verlaagd plafond met spotjes. Ons idee voor nieuw: Bad in principe er uit en daar een inloopdouche over hele wand of douchecabine. Halfronde douchecabine er uit en daar bijv een wasmandkast. Nieuw toilet eventueel net iets anders geplaatst. Nieuw wastafelmeubel op zelfde plaats. Handdoekradiator hoger. Nieuwe tegels vloer en wanden of voorzetwandpanelen. Liefst overheen tegelen om uitbreken te voorkomen. Waarschijnlijk is t oude plafond onder t huidige nog goed, lichtpunt moet misschien wel opnieuw gelegd, voor 1 plafondlamp evenals lichtpunt boven wastafel. De benodigde materialen dient door de vakman geleverd te worden.


Badkamer en toilet Wolvega
vrijdag 25 juni 2021

Installeren Quooker Flex RVS met COMBI+Installeren van CUBE reservoir 5-in-1 kokend water kraan

Wij zijn geïnteresseerd in de https://www.saniweb.nl/quooker-flex-rvs-met-combi-boiler-en-cube-reservoir-5-in-1-kokend-water-kraan-22-xrvscube.html en wonen in Heerenveen. Wij willen de quooker graag laten installeren en de oude mengkraan laten verplaatsen naar de bijkeuken.


Badkamer en toilet Heerenveen
zaterdag 10 april 2021

Wastafel en toilet vervangen

Oude toilet en wastafel meubel verwijderen en nieuwe plaatsen. De materialen worden reeds aangeschaft en het gaat enkel om het plaatsen ervan.


Badkamer en toilet Heerenveen
vrijdag 20 november 2020

Badkamer opknappen

Per januari krijg ik een nieuw huis en wil graag de badkamer opknappen. Sanitair blijft op zijn plaats er moet alleen bij de wasbak een aansluiting komen voor de wasmachine. Sanitair en tegels moeten vernieuwd worden en het plafond moet aan gepakt worden is niet afgewerkt alleen gipsplaten tegen geplaatst. Ik stuur foto’s mee. Badkamer is 2 meter breed 160 lang en dan nog een inham van 90 cm bij 90 cm van de douche.


Badkamer en toilet Elsloo
dinsdag 20 oktober 2020

Renoveren badkamer

Ik wil de badkamer compleet laten renoveren. De afmetingen zijn 2 x 3 meter. op dit moment zit er een bad in, en deze wil verwijderen en hier een inloopdouche van laten maken. Verder wil ik de vloer en de wanden opnieuw laten betegelen, het toilet verplaatsen, en nieuwe badkamermeubels plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.


Badkamer en toilet Elsloo
Offertes aanvragen