Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer Culemborg

Douchecabine plaatsen - Badkamer - Culemborg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Douchecabine plaatsen

Ik zoek iemand om kwartrond douchecabine 90x90 op tegelvloer te plaatsen en waterproof af te werken


Badkamerspecialist Rijswijk

Offertes voor badkamer in Culemborg aanvragen

Recente aanvragen uit Culemborg

vrijdag 05 augustus 2022

Douchecabine plaatsen

Ik zoek iemand om kwartrond douchecabine 90x90 op tegelvloer te plaatsen en waterproof af te werken


Badkamer en toilet Rijswijk
donderdag 28 juli 2022

Granito douche bak plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een granito douche bak van ongeveer 1.20 bij 1.40.


Badkamer en toilet Rijswijk
zondag 03 juli 2022

Toilet verbouwen

Ik zoek een specialist die het toilet kan verbouwen. En de materialen kan leveren Afmeting: 91.5X127 Het werk betreft: Verwijderen tegels, toilet, handkraan +afvoeren. Het zetten van nieuwe tegels, aansluiten nieuw toilet en aansluiten van de wasbak. Verder moet er een klep in de afvoer geïnstalleerd worden, mogelijk op meerdere plekken, tegen opschietend water. Svp kraan uit de badkamer vervangen voor een andere, wij hebben het materiaal niet in huis om dit te doen (of we gaan hier totaal de mist in) Voorkeur voor de nieuwe toilet ruimte: Grote donkere tegels op de ondergrond Achter het toilet een gekleurde tegel voor op de ombouw Ombouw indien mogelijk met uitsparing voor bijvoorbeeld opslag wc rollen Uitsparing tegels zeker kleur als de andere wanden Staand toilet plaatsen Andere wanden vierkante tegel lichte kleur tot halverwege de muur Wasbak plaatsen met kraan. , Afvoer komt door de vloer omhoog, als hier een makkelijke goede oplossing voor is horen wij het graag


Badkamer en toilet Culemborg
donderdag 02 juni 2022

Wand en vloer tegels in de badkamer (~26m2)

Ik zoek een vakman voor het betegelen van ± 21 m² muur en ± 5 m² grond. De tegels regelen wij zelf. De oude tegels moeten ook nog van de muur afgehaald worden.


Badkamer en toilet Rijswijk
woensdag 05 januari 2022

Badkamer wanden en vloer betegelen (35m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn wanden en vloer in de badkamer kan betegelen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 35m2 in totaal. Verder hoeft er niks verwijderd of aangeschaft te worden, dit doe ik zelf.


Badkamer en toilet Beusichem
donderdag 11 november 2021

Toilet compleet renoveren

Ik zoek een vakman voor het renoveren en het isoleren van het toilet. Ik wil dus mijn toilet volledig laten renoveren. Dit betreft dus: Het verwijderen van de huidige vloer/wand tegels en vervolgens weer het leggen van de nieuwe tegels, het verwijderen van de toilet en wastafel en het weer plaatsen van de nieuwe toilet meubels. De aanschaf van alle toilet meubels wil ik in overleg met vakman laten gebeuren.


Badkamer en toilet Rijswijk
maandag 25 oktober 2021

Badkamer plaatsen op een nieuwbouw woning

Wij zoeken een aannemer om een badkamer te verbouwen in onze nieuwbouw woning. Wij hebben een aantal materialen al zoals bad, badmeubel, kraan en tegels. De rest van de badkamer spullen kunnen ook via jullie aangeschaft worden. We zijn er vrij flexibel in. oppervlakte niet bekend.


Badkamer en toilet Rijswijk
zaterdag 23 oktober 2021

Nieuwe badkamer nieuwbouwwoning

Wij willen een nieuwe badkamer laten plaatsen bij oplevering van onze nieuwbouwwoning. De badkamer wordt casco opgeleverd. Wij willen de indeling anders dan door de projectontwikkelaar voorgesteld. Tekening is de indeling van de projectontwikkelaar. Wij willen de materialen (vloer/wandbedekking, badkamermeubels, e.d.) bestellen bij verschillende leveranciers. Wij zouden graag een offerte voor het installeren van een nieuwe badkamer ontvangen. Is het mogelijk om met een aannemer de indeling te bepalen/in te tekenen?


Badkamer en toilet Rijswijk
woensdag 25 augustus 2021

Badkamer betegelen

Ik zoek iemand die mijn badkamer kan tegelen


Badkamer en toilet Rijswijk
donderdag 01 juli 2021

Badkamer renovatie ca. 5m2

Totale renovatie: oude douche, wastafel, bad, WC en verwarming er uit, tegels en vloer, daarna alles vernieuwen De vakman mag de badkamer volledig strippen.


Badkamer en toilet Wijk bij Duurstede
dinsdag 22 juni 2021

Complete installatie badkamer en 2 toiletten nieuwbouw

Het gaat om een badkamer van 2,60 x 2,60. op de eerste etage met inloopdouche, badkamermeubel, handdoekrek een lange kast en een halfvrijstaand bad. Ook zijn het allemaal inbouw kranen. Het moet betegeld worden en er moeten een aantal nisjes worden gebouwd. Verder hebben we op de begane grond (1,35x 0,94) en 1e etage(1,35 x 1,05) ook toiletten die geïnstalleerd en betegeld moeten worden ook daar willen we dat er nisjes gebouwd worden. Wij hebben alle sanitair en tegels binnen. Wij zijn opzoek naar een partij die ervaring heeft met het plaatsen van inbouwkranen zonder voorzet wanden en die uiteraard netjes en zorgvuldig te werk gaat.


Badkamer en toilet Rijswijk
maandag 21 juni 2021

Douchewand plaatsen

Graag vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een rookglas douchewand,


Badkamer en toilet Rijswijk
maandag 07 juni 2021

Douchewand plaatsen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een rookglas douchewand. In overleg aanschaffen.


Badkamer en toilet Rijswijk
zondag 16 mei 2021

Badkamer nieuwe tegels inloopdouche leidingwerk

Ik wil mijn badkamer van nieuwe tegels voorzien en leidingwerk en bad eruit. De meeste meubels zijn nieuw dus die moeten na het vervangen van het tegelwerk weer teruggeplaatst worden. De badkamer is 270 bij 210. Het gaat om wand- en vloertegels. De benodigde tegels zijn nog niet aanwezig.


Badkamer en toilet Rijswijk
donderdag 29 april 2021

Badkamer renoveren

Ik wil de huidige badkamer (2 x 2 meter) laten slopen en daarna wil ik een nieuwe inloopdouche, toilet (evt zwevend), badkamermeubel plaatsen, verlichting, tegel- en stuckwerk


Badkamer en toilet Wijk bij Duurstede
Offertes aanvragen