Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Gouda

Serre - Gouda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Gouda?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Groot Ammers, Haastrecht, Hekendorp, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Polsbroek, Reeuwijk, Schoonhoven, Stolwijk, Zevenhuizen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Gouda aanvragen

Recente aanvragen uit regio Gouda

maandag 12 april 2021

Convectorput dichten

Het verwijderen van de convectorput ( 280,5 cm lang en 24cm breed) en de bak (324cm lang, 50cm breed en 69cm diep). De convectorput is geplaatst voor de schuifpui. Indien mogelijk in een pakket zijn we benieuwd aan de offerte van de vloerverwarming leggen en het verwijderen van nog een normale radiator bij de voordeur.


Klussen
donderdag 08 april 2021

Uitbouw plaatsen

Momenteel zit er een bestaande aanbouw aan onze woning. Deze willen we vervangen/vergroten dmv een uitbouw van de woonkamer over de volle breedte van de woning (4,5 meter) en een diepte van max 4 meter. Graag casco, met een fundering, een schuifpui en een gemetselde buitenkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
donderdag 08 april 2021

Uitbouw achterzijde nieuwe woning

Uitbouw aan achterzijde woning. 5.40 meter breed bij 1,2 meter lang. Vergunning is volgens mij niet nodig. De afwerking aan de buitenzijde willen wij traditioneel gemetseld. De oplevering aan de binnenzijde wil ik casco hebben. Kozijnen graag in overleg met de vakman. De uitbouw moet worden verwarmd door vloerverwarming. Er moet een gevel worden doorbroken. Half juli wordt de nieuwe woning opgeleverd. het liefst zo snel mogelijk hierna hiermee van start gaan.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen