Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Culemborg

Serre - Culemborg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Culemborg?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Asch, Asperen, Beesd, Beusichem, Cothen, Deil, Enspijk, Everdingen, Ravenswaaij, Rhenoy, Rijswijk, Schoonrewoerd, Tricht, Wijk bij Duurstede, Zijderveld, Zoelmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Culemborg aanvragen

Recente aanvragen uit regio Culemborg

donderdag 08 april 2021

Douchecabine plaatsen

Wij willen graag een douchecabine geplaatst hebben. 90x90 cm. 1 vaste wand/1 draaideur. Geen douchebak maarop tegelvloer. We hebben vloerverwarming.


Klussen
woensdag 07 april 2021

Dakgoten vervangen

De dakgoot lekt. Het gaat om een zinken dakgoot in houten bak aan de voorkant van het huis, die wij delen met de buren. De lekkage zit bij de gemeenschappelijke afvoer in het midden van de goot. Aan de achterkant van het huis hebben we misschien hetzelfde probleem, maar dat weten we niet zeker. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakgoot en regenpijp
dinsdag 06 april 2021

De groepen kast uitbreiden in verband met elektrisch koken

Ik wil elektrische gaan koken en daarvoor moet de groepenkast uitgebreid worden. Misschien moet daarnaast ook een kabel naar de keuken getrokken worden. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de elektricien.


Elektra en groepenkast
Offertes aanvragen