Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Tiel

Serre - Tiel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Tiel?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Beneden Leeuwen, Boven Leeuwen, Buren, Buurmalsen, Dreumel, Echteld, Erichem, Geldermalsen, Heesselt, IJzendoorn, Ingen, Kapel Avezaath Buren, Kerk Avezaath, Kerk Avezaath Tiel, Maurik, Meteren, Ochten, Ommeren, Ophemert, Opijnen, Puiflijk, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Wamel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Tiel aanvragen

Recente aanvragen uit regio Tiel

zondag 11 april 2021

Beschoeiing plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van +/- 17 m1 beschoeiing. Moet het een en ander nog worden verwijderd, in overleg wie dat gaat doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zaterdag 10 april 2021

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. De maten zullen 5,80 x 2,40 meter zijn. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
vrijdag 09 april 2021

Garagedak vernieuwen

Het gaat om het dak van de garage. Op dit moment liggen er stalen dakplaten, en dit wil ik graag door nieuwe laten vervangen. Het gaat om 72 m2.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen