Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Utrecht

Serre - Utrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Utrecht?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bilthoven, Bunnik, De Bilt, De Meern, Groenekan, Maartensdijk, Oud Zuilen, Westbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Utrecht aanvragen

Recente aanvragen uit regio Utrecht

maandag 12 april 2021

Kozijn en raam vervangen 150 x 120cm

Ik heb een raam wat lek is en het kozijn is aan vervanging toe, het is een houten kozijn. Raam is ongeveer 150x120. Graag een kunststof kozijn voor in de plaats


Kozijnen, deuren en dakramen
maandag 12 april 2021

Kanalen van mechanische ventilatie reinigen

Ik wil de kanalen van de mechanische ventilatie laten reinigen en advies (over de MV-box (deze is al oud!) en over het systeem van kanalen).


CV en verwarming
maandag 12 april 2021

Vochtproblemen in de kruipruimte en schoorsteen

Ik heb twee vochtproblemen: 1) Er hangt een muffe vochtige lucht in de kruipruimte. Ik denk optrekkend vocht vanuit de grond. Wat kan daar aan gebeuren? De vloeren zijn al wel geïsoleerd vanuit de kruipruimte, maar wellicht is dat ook niet meer goed. 2) Een andere vraag is condensvorming en wellicht doorslag vanuit de schoorsteen. De schoorsteen is geïmpregneerd en ook regen kan er niet in. Maar toch verschijnen er vochtplekken op de schoorsteen muur aan de binnenkant. Dit is op zolder. De hele verdieping is geïsoleerd maar de schoorsteen muur niet. Ik denk dat er daardoor warm vocht vanuit de badkamer op zolder tegen de koude muur van de schoorsteen condenseert en in de muur trekt. Maar ik wil graag dat iemand even mee kijkt en meedenkt voor een oplossing.


CV en verwarming
Offertes aanvragen