Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Rosmalen

Serre - Rosmalen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Rosmalen?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Vinkel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Rosmalen aanvragen

Recente aanvragen uit regio Rosmalen

vrijdag 02 april 2021

Garage bouwen

Wij hebben een nieuwe huis gekocht en willen daar graag een schuur bij (laten) bouwen. Ik stuur foto's van huis mee zodat je kunt zien in welke stijl huis gebouwd is. Schuur: 6x12 meter, nokhoogte 5 meter, wanden 3 meter. Loopdeur aan de zijkant en en grote roldeur aan de voorkant. (korte kant), 2 ramen aan de zijkant. Een zolder over de gehele verdieping. We twijfelen een beetje of het beton/houtbouw moet zijn of alleen metselwerk. Kunt u een advies geven?


Verbouwing
maandag 29 maart 2021

Kelder (12m2) aanleggen en uitbouw (5m2) garage

Graag willen we een kelder aanleggen voor opslag en cv ruimte. Afmeting 12 vierkante meter. Deels onder en bestaande garage deels in de tuin. Als het kan casco of woonlaar nog even in overleg. Daarnaast is de wens om een stuk aan te bouwen aan deze garage en boven het stuk kelder dat in de huidige tuin komt te liggen. Het huis dateert uit 1974 gebouwd op zandgrond. De uitbouw moet ongeveer 5m2 worden. Deze uitbouw graag gemetseld en de kozijnen nog in overleg. Ook deze voor de oplevering nog even in overleg. Er moet sowieso een vergunning komen.


Verbouwing
woensdag 24 maart 2021

Kelder bouwen

Ik wil een kelder realiseren in de achtertuin 8×5. Momenteel staat er een garage, die wordt verwijderd. De kelder kan casco opgeleverd worden zonder kamers. Vraag me af of de prefab kelder mogelijk is. Nog geen voorkeuren qua materialen.


Verbouwing
Offertes aanvragen