Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Maarssen

Betegelen van de badkamer en toilet vloer - Badkamer - Maarssen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betegelen van de badkamer en toilet vloer

Ik wil een badkamervloer en toilet van in totaal 7m2 laten betegelen over de bestaande vloer heen. En een nieuw vergood toilet plaatsen beneden met vloer uitlaat. Graag wil ik het wit getengeld hebben.


Badkamerspecialist Maarssen

Offertes voor badkamer in Maarssen aanvragen

Recente aanvragen uit Maarssen

zaterdag 22 juli 2023

Vloertegels douche, oude (deels) verwijderen en nieuwe aanbrengen (lijmen en voegen)

Huidige vloertegels (formaten variëren van 80*40 tot 80*80) douche/badkamer (ca 4,5 m2) wiebelen, liggen schuin en deels los. Deze vloer moet er uit (kan ik deels zelf doen mbt losse tegels). Ondervloer (met bestaande vloerverwarming) egaliseren en dan de nieuwe tegels leggen (60* 60 en 30 * 60), ook wat tegelsnijwerk. Bestaande afvoer kan mogelijk hergebruikt woorden. Hangend toilet en hangend badkamermeubel. Vloer ligt ca 10 cm hoger dan aangrenzende hal. Uitvoering kan vanaf woensdag 26 juli. Ken de historie van de badkamer overigens niet.


Badkamer en toilet Maarssen
woensdag 07 juni 2023

Herstelwerkzaamheden badkamer i.v.m. lekkage

I.v.m. een lekkage vanuit de badkamer en n.a.v. de lekdetectie zou ik graag de nodige herstelwerkzaamheden willen laten doen. 1. Opnieuw voegen en kitten vloer en wanden inloopdouche. 2. Nieuwe kit rondom s- koppelingen douchemengkraan en rondom douchedrain. 3. U-profielen douchewand volgens geldende normen waterdicht te maken. 4. Optie zou ook kunnen zijn om de douchewand te vervangen 5. Vervangen van douchemengkraan en fonteinkraantje in toilet (optie zou ook kunnen zijn gehele fontein vervangen in toilet) Daarnaast heb ik ook nog herstelwerkzaamheden in de keuken aan de kraan en afvoer.


Badkamer en toilet Maarssen
maandag 17 april 2023

Betegelen van de badkamer en toilet vloer

Ik wil een badkamervloer en toilet van in totaal 7m2 laten betegelen over de bestaande vloer heen. En een nieuw vergood toilet plaatsen beneden met vloer uitlaat. Graag wil ik het wit getengeld hebben.


Badkamer en toilet Maarssen
zaterdag 02 april 2022

Douche: schuifdeur plaatsen

Ik zoek een vakman die voor mij in de douche een schuifdeur kan plaatsen, met een totale breedte van 140 cm. Verder hoeft er niks verwijderd te worden.


Badkamer en toilet Breukelen
vrijdag 18 maart 2022

Renoveren kleine badkamer 2.5m2

Het vervangen van de douchbak, wastafel en toilet kranen etc. Tevens moet de badkamer getegeld worden en 1 of 2 nieuwe gipswanden vanwege huidige lekkage.


Badkamer en toilet Maarssen
vrijdag 03 december 2021

Volledige badkamerrenovatie

De gehele badkamer moet gerenoveerd worden. Wand en vloertegels plaatsen. De oude verwijderen we zelf. Ook moeten er nieuwe leidingen worden geplaatst (omgelegd). Verder moet er een toilet en douchekop worden geïnstalleerd. Alle meubels en tegels zijn al aangeschaft.


Badkamer en toilet Maarssen
dinsdag 03 augustus 2021

Wc renoveren

Hangende toilet plaatsen, nieuw fonteintje en tegelen


Badkamer en toilet Maarssen
vrijdag 23 juli 2021

Toilet renoveren + gedeeltelijk betegelen

Ik wil mijn toilet renoveren door een inbouw toilet te laten plaatsen en gedeeltelijk betegelen + eventueel nieuw fonteintje.


Badkamer en toilet Maarssen
maandag 12 juli 2021

Badkraan monteren en spotjes ophangen

Ik wil in de badkamer een badkraan en twee lampjes laten ophangen Het gaat om twee spotjes, van een lichtpunt naar twee splitsen. De spullen zijn al in huis.


Badkamer en toilet Maarssen
vrijdag 29 januari 2021

Douche herinstallatie

Zomer 2020 hebben we een nieuwe douchebak en wanden gekregen. Maar de bak is instabiel en doordat de kit is gescheurd. Nu lekkage. We zoeken iemand die de bak/douche kan herinstalleren en opnieuw goed dicht kitten.


Badkamer en toilet Breukelen
woensdag 30 december 2020

Geheel nieuwe badkamer installeren

Wij hebben onlangs een nieuwe woning gekocht die momenteel een zeer kleine en verouderede badkamer heeft. Het idee is om de verdieping van de woning opnieuw in te delen en een nieuwe, grotere, badkamer te realiseren. De overdracht is 1 februari. In februari willen we de verdieping verbouwen en eventueel het leidingwerk verzorgen. Waarna we in maart de nieuwe badkamer willen installeren zodat we in april de nieuwe woning kunnen betrekken. De badkamer moet geheel nieuw worden opgebouwd inclusief een eventuele lichtgewicht betonvloer op de houten verdiepingsvloer. Wij zijn op zoek naar een installateur, loodgieter en tegelzetter die dit voor ons kan verzorgen.


Badkamer en toilet Haarzuilens
woensdag 16 december 2020

Badkamer verbouwen en andere werkzaamheden

Wij willen de badkamer verbouwen. In bijlage een foto van de huidige badkamer. We hebben al een project, gemaakt door de winkelier waar de we spullen hebben gekocht. Leidingen moeten verplaats worden, de wc moet gemaakt worden (er is een aangrenzende toilet dus dit zou geen probleem moeten zijn), tegels moeten geplaatst worden en er moeten ook muurtjes worden gemaakt. De volgende dingen moeten geïnstalleerd worden: wc en reservoir, wastafel\badkamermeubel, radiator, ligbad, douche en bijbehorende deur. Andere werkzaamheden betreffen: schilderen van plafond in 2 kamers en omloop (ruimte is 40 m2), tapijt verwijderen en laminaat plaatsen in dezelfde ruimte van 40 m2, verwijderen houten panel achter de keuken en tegels plaatsen (de muur is 5 meter lang), houten bartafel verwijderen (hij is onderdeel van de keuken maar wij vinden hem niet mooi). Ook willen wij wallpaper verwijderen en schilderen in een kamer van 10 m2, woonkamer laten schilderen (35m2 met veel ramen), planken zetten en hanglampen installeren. We krijgen 1 april de sleutel van ons nieuw huis en willen de werkzaamheden laten starten in de week van 5 april. We horen graag wat mogelijk is! Groeten Onderstaande materialen hebben wij zelf aangeschaft. tegels, bad, douche, kranen, douchegoot, toilet met reservoir, wasbak en de meubel, radiator, laminaat, tegels, verf, planken en hanglampen.


Badkamer en toilet Maarssen
vrijdag 20 november 2020

Vloer en douche-wand tegelen

Vloer tegelen: 5,8 m2 badkamer, beneden, op nieuwe dekvloer met vloerverwarming. Plus 'schouw' van inbouw-wc. Tegels 60 x 60 cm aanwezig. En drie muurtjes in douche ruimte: 3 x wand van 90 x 200 cm. Daarvoor zijn al mozaïek-tegels (matjes) 30 x 30 cm aanwezig. Alles met donkergrijze voeg. (bij de matjes dus extra). Vloertegels zijn uiterlijk 17 december in huis, dan kan het beginnen.


Badkamer en toilet Haarzuilens
vrijdag 09 oktober 2020

Een badkamer verbouwen

Ik ben op zoek naar badkamerspecialist voor het verbouwen van onze badkamer. De badkamer is 195 bij 255 cm groot. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels, toilet en wastafel. Vervolgens dienen deze meubels vervangen te worden. De benodigde materialen zijn reeds gekocht.


Badkamer en toilet Breukelen
dinsdag 06 oktober 2020

Een badkamer renoveren met reeds gekochte materialen

Wij zijn op zoek naar een specialist voor het renoveren van onze badkamer. De badkamer is 230 bij 240 cm groot met een plafondhoogte van 240 cm. We zoeken een vakman voor het verwijderen van de oude meubels/tegels/badkuip et cetera. Vervolgens dient de gehele badkamer weer ingericht te worden met de materialen die wij reeds gekocht hebben. Het gaat o.a. om een radiator ophangen, badkamermeubel plaatsen, inloopdouche, verlaagd plafond met spotjes en een toilet. Daarnaast zijn de wanden ongeveer 18 m2. De exacte werkzaamheden en overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.


Badkamer en toilet Kockengen
Offertes aanvragen