Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Weert

Serre - Weert

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Weert?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Budel, Budel Dorplein, Budel-Schoot, Heibloem, Heusden gem. Asten, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maarheeze, Nederweert, Neeritter, Ospel, Soerendonk, Stramproy of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Weert aanvragen

Recente aanvragen uit regio Weert

zaterdag 10 april 2021

Verven van de betonvloer 80m²

Na de verbouwing hebben we een volledig nieuwe cementdekvloer met vloerverwarming in de serre/keuken (48m2) en een kamer (32m2). Deze dekvloer moet afgewerkt worden met met primer en betonverf, intensief gebruik, dus twee-componenten. Waarschijnlijk moet de vloer eerste geschuurd worden.


Behang- en schilderwerk
dinsdag 06 april 2021

Uitbouw achterzijde en zijkant woning

Wij willen een uitbouw realiseren van 3 x 6 meter aan de achterkant en 2 x 6 meter aan de zijkant. Beide projecten moeten casco opgeleverd worden met een fundering, houten kozijnen en een stenen buitenkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
dinsdag 06 april 2021

Dak van chalet vervangen

Vervangen van de nu aanwezige dakpan platen met isolatie (blader de verf af) of opknappen door nieuwe platen over oude platen. Het is op een chalet 11mtr lang met 30gr dak 7,3 mrt br


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen