Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Heerlen

Serre - Heerlen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Heerlen?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Amstenrade, Bocholtz, Brunssum, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Hoensbroek, Hulsberg, Kerkrade, Klimmen, Landgraaf, Mechelen, Nuth, Ransdaal, Schin op Geul, Simpelveld, Vaals, Vijlen, Voerendaal, Wijlre, Wijnandsrade, Wittem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Heerlen aanvragen

Recente aanvragen uit regio Heerlen

vrijdag 09 april 2021

plaatsen binnendeuren

We zijn verhuisd, en willen drie nieuwe binnendeuren laten plaatsen (reeds aangeschaft) Deurkozijnen moeten worden aangepast en tevens in twee binnendeuren moet glas geplaatst worden. Graag op korte termijn plaatsen. Zien uw reactie tegemoet


Klussen
woensdag 07 april 2021

Leggen tegelvloer 37M2( buiten)

Ik zoek een tegelzetter die 37m2 tegels kan leggen. Dient op betonvloer gelegd te worden en deze vloer is vlak. Het gaat om tegels van 2cm dik ,60X60 cm


Tegelwerk en betegelen
dinsdag 06 april 2021

Waterput slaan

ik zou graag een waterput willen slaan en willen weten wat de kosten hiervan zijn. tuin is vrij groot, en wil graag hiermee het gras besproeien, dus de toebehoren zou ik ook graag willen weten wat dat kost.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen