Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Nijmegen

Serre - Nijmegen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Nijmegen?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Balgoij, Beek Ubbergen, Bemmel, Berg en Dal, Bergharen, Beugen, Beuningen, Cuijk, Deest, Doornenburg, Druten, Escharen, Ewijk, Gendt, Gennep, Grave, Groesbeek, Haalderen, Haps, Heilig Landstichting, Hernen, Herveld, Heumen, Horssen, Katwijk, Kekerdom, Langenboom, Lent, Leuth, Linden, Malden, Middelaar, Mill, Millingen aan de Rijn, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Niftrik, Oeffelt, Ooij, Oosterhout, Ottersum, Overasselt, Pannerden, Ravenstein, Reek, Rijkevoort, Sint Hubert, Tolkamer, Velp, Ven-Zelderheide, Wanroij, Weurt, Wijchen, Wilbertoord, Winssen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Nijmegen aanvragen

Recente aanvragen uit regio Nijmegen

maandag 12 april 2021

Kozijnen en binnendeuren plaatsen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van kamerhoge kozijnen + binnendeuren van 260 cm hoog. Wat voor type kozijnen het moeten zijn is in overleg.


Kozijnen, deuren en dakramen
maandag 12 april 2021

Uitbouw 40m2 hout of prefab

De bestaande uitbouw vervangen. zie tekening deel rechtsonder kamer badkamer en 2 x hal. Vochtproblemen lopen tot grondige renovatie. Het gaat om ongeveer 40m2 en de constructie hout of prefab. Graag de kozijnen van hout en de oplevering woonklaar.


Verbouwing
zaterdag 10 april 2021

Koof om leidingwerk maken en stucen

Middenin de woonkamer hebben wij een paar leidingen van de vloerverwarming van boven naar beneden lopen en direct ernaast is een kleinere koof waarachter de afvoer van de badkamer zit. Nu moet er een nieuwe koof om de leidingen en mogelijk de kleinere koof. Het mooiste is om met gipsplaat te werken en dit vervolgens af te werken met stuc. De draad die je ziet hangen is voor de thermostaat, dus die moet ook een plekje krijgen aan de buitenkant van de koof. De hoogte is 261,5cm, de breedte zal ongeveer 40cm zijn en de diepte 23,5cm.


Klussen
Offertes aanvragen