Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Breda

Serre - Breda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Breda?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bavel, Chaam, Dorst, Galder, Langeweg, Molenschot, Rijen, Rijsbergen, Sprundel, Strijbeek, Ulicoten, Ulvenhout, Wernhout, Zundert of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Breda aanvragen

Recente aanvragen uit regio Breda

maandag 12 april 2021

Bestaand stucwerk vervangen van drie buitengevels vervangen

Betreft bestaand stucwerk dat begint af te brokkelen. Muur is al voorzien van isolatie en stalen frame waar op is gestuct. Ik stuur graag nog een foto toe. Het betreft 3 buitengevels. De zijgevel is 6 meter hoog dus er dient met steigers gewerkt te worden. In totaal betreft het ongeveer 85 m2.


Stucwerk en spackspuiten
zondag 11 april 2021

Plaatsen dakkapel hoekwoning

Wij willen een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde. Betreft stuk voorzolder en daarna overig deel dakkapel bij grotere gedeelte zolder. Gewenst dakkapel voor op zolder, (hoekhuis). * 4.5 meter bij hoogte 1.50m * Kleur 7016, volledig * Geïntegreerde rolluiken * 3x Kiepkantelraam Er moet een betonnen balk worden verwijderd, dit is een complete balk ter ooghoogte. Verneem graag uw indicatie-prijs inclusief vergunningsaanvraag en afvoeren van puin/pannen/oud glas/kozijnen etc. En als het kan de prijs van woonklaar danwel casco opleveren. Bedankt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zaterdag 10 april 2021

Serre aanbouw

We willen een serre aanbouw realiseren bij de woning. 5 meter breed, 1,5 meter diep. We ontvangen graag een prijsindicatie.


Verbouwing
Offertes aanvragen