Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Ridderkerk

Serre - Ridderkerk

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Ridderkerk?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Kinderdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Ridderkerk aanvragen

Recente aanvragen uit regio Ridderkerk

zondag 04 april 2021

Badkamer,wc en keuken gedeeltelijk renoveren

De drain/afvoer voor de inloopdouche installeren. Het bad plaatsen. Design radiator ophangen daarvoor moet leidingwerk verplaatst worden. Gehele badkamer (muren en vloer) tegelen. Dit is ongeveer 23m2. Hang closet plaatsen inclusief inbouw, deze moet over de gehele lengte van de muur dus wordt breder. Wc muren en vloer tegelen, muur is tot 1,60m. Wc totaal ongeveer 8m2 tegelen. Keuken gedeeltelijk tegelen. Alles is aanwezig, ook tegellijm maar ik weet niet of dit voldoende is.


Verbouwing
woensdag 31 maart 2021

Stroom aansluiten in tuin / schuur

Stroom aansluiten in tuin / schuur + wellicht extra groep of nieuwe meterkast. Ergens schijnt er een kabel richting de schuur het niet (meer) doet. Blijkbaar wel spanning heen (bruin en groen?) , maar geen spanning terug (blauw) Ik ben absoluut geen expert overigens, maar iemand (geen officiele electricien) heeft wel het eea nagekeken/ gemeten. Er wordt gezegd /gedacht aan een nieuwe kabel te trekken, echter door uitbouw stopt de fundering eerder dan het einde van de uitbouw en blijkt dit (bijna) onmogelijk te zijn. Graag kom ik in contact met iemand die mij kan helpen hiermee.


Elektra en groepenkast
dinsdag 30 maart 2021

Dubbelzijdige nokverhoging 5 meter

Wij willen een nokverhoging realiseren over de gehele breedte van de woning, respectievelijk 5 meter. De constructie nog even in overleg met de vakman, vergunning is noodzakelijk. Graag de kozijnen van kunststof.


Verbouwing
Offertes aanvragen