Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Sneek

Serre - Sneek

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Sneek?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bakhuizen, Balk, Bolsward, Elahuizen, Harich, IJlst, Koudum, Makkum, Molkwerum, Offingawier, Oosthem, Oppenhuizen, Oudega gem. Wymbritserad, Rijs, Scharnegoutum, Stavoren, Terhorne, Warns, Wieuwerd, Wommels, Workum, Ysbrechtum of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Sneek aanvragen

Recente aanvragen uit regio Sneek

maandag 12 april 2021

Zonnescherm bevestigen

Ik wil een zonnescherm van 3 meter laten plaatsen. Ik woon in een tussenwoning en het moet op de begane grond geplaatst worden.


Klussen
zaterdag 10 april 2021

Verven binnenkant gehele woning woonopp. 135m²

Graag de binnen kant van de woning behangen en verven. Het gaat om muren, plafonds en trappen. De ondergrond is net gestukt. Ik heb geen idee van de oppervlak dat geverfd moet worden, het huis is 134m². Ik zoek iemand die me verder kan helpen met deze klus.


Behang- en schilderwerk
dinsdag 30 maart 2021

Schuttingen laten plaatsen

Ik wil graag nieuwe schuttingen laten plaatsen. Het liefst zo goedkoop mogelijk aangezien het een huurhuis betreft en ik niet weet hoe lang ik hier nog woon. Uiteraard is het wel de bedoeling dat hij tegen een storm bestand is :) Aan de ene kant gaat het om zo’n 9 meter, aan de andere kant om zo’n 10 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen