Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Drachten

Serre - Drachten

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Drachten?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Augustinusga, Bakkeveen, Boelenslaan, Burum, De Wilp, Drachtstercompagnie, Drogeham, Een West, Eernewoude, Harkema, Haulerwijk, Hemrik, Kootstertille, Kornhorn, Kortehemmen, Lippenhuizen, Marum, Noordwijk, Oostermeer, Opeinde, Opende, Siegerswoude, Suameer, Surhuisterveen, Surhuizum, Ureterp, Wijnjewoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Drachten aanvragen

Recente aanvragen uit regio Drachten

maandag 05 april 2021

Zolder verbouwen

Wij willen in onze nieuwe woning een laminaat vloer op zolder laten leggen en ook een wand van 3 meter breed incl. deur laten plaatsen


Verbouwing
woensdag 31 maart 2021

Schuttingen verwijderen en nieuwe plaatsen

Samen met buurvrouw willen wij een nieuwe schutting laten plaatsen van ongeveer 9 meter. Verder bij 2 tuinen een stuk schutting van ongeveer 3 meter met hierin een deur. De oude schutting dient verwijdert te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zondag 28 maart 2021

Nieuwe badkuip plaatsen

Ik wil een badkuip van 170 x 75 cm laten plaatsen en aftimmeren zodat de tegelzetter er daarna in kan. De badkuip schaf ik zelf aan.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen