Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Nunspeet

Serre - Nunspeet

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Nunspeet?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Doornspijk, Elburg, Elspeet, Hulshorst, 't Harde, Vierhouten of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Nunspeet aanvragen

Recente aanvragen uit regio Nunspeet

zondag 28 maart 2021

Erker 5 bij 1.20 meter casco

Wij willen graag een erker van 5x 1.20 aan de zijgevel van de woning. Vergunning voor de erker aan de zijkant is waarschijnlijk niet nodig. Graag een gemetselde of prefab constructie. Als het kan de kozijnen nog even in overleg. Graag een casco oplevering.


Verbouwing
zondag 21 maart 2021

PVC vloer leggen en tapijt verwijderen

Wij gaan per 17 mei verhuizen, en hier ligt in verschillende kamers tapijt dat wij willen verwijderen en in deze kamers (niet allemaal) willen wij PVC click neerleggen (visgraat) - het betreft circa 60 m2 en een jaren 40 woning.


Vloer leggen en vloeronderhoud
maandag 15 maart 2021

Zwembad plaatsen

Ik wil een zwembad laten plaatsen in mijn tuin. Het gat waar het bad moet komen wordt zelf uitgegraven. Voorbereidend werk zoals het graven van sleuven t.b.v aan en afvoerleidingen wordt gedaan. Het gaat dus over het leveren, plaatsen en volledig installeren van het zwembad en techniek. Gewenst is een polyester bad met keramiek van 8 bij 4 meter en 1,40 diep met verwarming en volledig geïntegreerde lamellenafdekking, zo nodig ook extra isolatie.


Zwembadbouw
Offertes aanvragen