Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Meppel

Serre - Meppel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Meppel?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Baars, De Wijk, Dwingeloo, Eesveen, Giethoorn, Havelte, Koekange, Nijeveen, Onna, Ruinerwold, Sint Jansklooster, Staphorst, Steenwijk, Tuk, Uffelte, Vledder, Wanneperveen, Wapserveen, Zuidwolde, Zwartsluis of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Meppel aanvragen

Recente aanvragen uit regio Meppel

maandag 12 april 2021

Kelder ketelhuis waterdicht maken

Het waterdicht maken van: Kelderwanden buitenzijde 70 m2. Kelderdek 20 m2. Kanaal wanden + dek 25 m2. isolatie aanbrengen op het kanaal.


Vochtproblemen
vrijdag 09 april 2021

Badkamer renovatie

Bestaand bad vervangen voor een groter bad en bestaande douchecabine vervangen voor een inkoopdouche. Optioneel wastafels vervangen voor een nieuw meubel. En optioneel toilet vervangen voor een hangtoilet.


Badkamer en toilet
maandag 05 april 2021

Aanbouw met kelder plaatsen

Ik wil een aanbouw aan de zijkant van 5 x 6 meter laten plaatsen met daaronder een kelder als fundering. Graag compleet met elektra, stucwerk, kunststof kozijnen en een houten constructie. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen