Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Doetinchem

Serre - Doetinchem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Doetinchem?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aalten, Azewijn, Babberich, Beek gem. Bergh, Beltrum, Bredevoort, Didam, Dinxperlo, Doesburg, Drempt, Etten, Gaanderen, Gendringen, Groenlo, Halle, Harreveld, Heelweg, Hengelo, Hoog Keppel, Kilder, Laag Keppel, Lengel, Lichtenvoorde, Lievelde, Loerbeek, Megchelen, Netterden, 's-Heerenberg, Silvolde, Sinderen, Stokkum, Terborg, Ulft, Varsselder Veldhunten, Varsseveld, Wehl, Westendorp, Winterswijk, Winterswijk Huppel, Winterswijk Meddo, Winterswijk Woold, Zeddam, Zelhem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Doetinchem aanvragen

Recente aanvragen uit regio Doetinchem

zaterdag 10 april 2021

Groen dak aanleggen

op onze aanbouw en schuur willen wij graag een groen dak (laten) aanleggen. het gaat om ongeveer 35 m2 plat dak


Dakdekken en dakreparaties
vrijdag 09 april 2021

Gietvloer 61m2

Giet vloer gieten 61 m2. Huidige ondergrond is een cementdek vloer. Het gaat om een woonkamer en een hal. Ik ben de eigenaar.


Vloer leggen en vloeronderhoud
vrijdag 09 april 2021

Gepolierde betonvloer garage

Het gaat om een vloer voor een kelder/garage/hobbyruimte van 27 m2 en een dikte van 15 cm en 26 m2. Er is een pomp slang van ongeveer 25 meter nodig. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is:: Meer dan 10 cm Om welke toepassing gaat het?: garage / kelder Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen