Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Laren

Serre - Laren

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Laren?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Blaricum, Eemnes of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Laren aanvragen

Recente aanvragen uit regio Laren

donderdag 08 april 2021

Tuin opnieuw inrichten

We zijn de tweede bewoners en hebben een hele kale tuin met alleen maar stenen. Zouden graag wat (kunst) gras, boompjes, verhoging etc willen, een mooie nieuwe tuin! Het gaat om 60 m2. Hopen op iemand die hier goed over mee kan denken!


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 08 april 2021

Stenen schutting plaatsen

Graag een offerte voor 17 meter schutting en 2 meter haaks de hoek om. We denken aan 2 meter hoog en de benodigde vierkante steunpilaren (zoals je bij kastelen wel ziet). Wat zijn opties voor steensoorten en kleuren? Staat nu een heg die kan ook verwijderd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 06 april 2021

Uitbouw plaatsen inclusief kelder

Gaat om een multifunctionele garage/bijkeuken naast het huis van 16 m2. Raam pui aan de achterkant, openslaande deuren aan de voorkant. Daarnaast zouden we de ruimte willen onderkelderen. Originele huis komt uit 1928 en zal dus geen diepe fundering hebben. Graag prijsindicatie met en zonder kelder, maar met de realisatie van water en elektra in de aanbouw. De uitbouw zelf is vergunningsvrij. Momenteel via de zijkant bereikbaar. Daarnaast graag een overkapping aan de voorzijde van de uitbouw en graag voorzien van een dakramen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen