Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schoorsteen vervangen plaatsen verwijderen Zwolle

Schoorsteen renovatie - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schoorsteen renovatie in Zwolle?

Beginnen je schoorsteenvoegen scheuren te tonen? Of moet je je hele schoorsteen renoveren? De schoorsteenspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je graag met het opnieuw voegen van je schoorsteen, maar ook met een rookkanaal renovatie en een schoorsteen reparatie in het algemeen. Het is belangrijk dat je schoorsteen, net als de gevel, in goede conditie is, want de schoorsteen is een punt dat water doorlaat. En je wil natuurlijk lekkages voorkomen.

Kosten schoorsteen renoveren

Je schoorsteen is vaak van hetzelfde materiaal gemaakt als je gevel en moet dezelfde kwaliteit bevatten. Daarom kan je schoorsteen met dezelfde methoden behandeld worden als je gevelRenoveer je je complete schoorsteen, dan bestaat dat uit: reinigen van de stenen, de voegen vervangenstenen vervangen, de stenen impregneren, herstellen of vervangen van de schoorsteenkap en het vervangen van de loden platen aan de basis van de schoorsteen. Maar wat kost dit? 

Wij hebben een kostenoverzicht voor je gemaakt die je een indicatie geeft van de kosten van een schoorsteen renovatie. Het overzicht vind je hier.

Offertes schoorsteen renovatie in Zwolle vergelijken

Recente opdrachten in Zwolle

maandag 05 oktober 2020

Schoorsteen voegen impregneren en lood vervangen

Ik wil mijn schoorsteen opnieuw laten voegen. Ook zo nodig het lood vervangen. Schoorsteen is goed bereikbaar. Hoogte ca. 100-150 cm. Graag voor de winter uitgevoerd.


Gevel- en metselwerk Zwolle
donderdag 15 november 2018

Reparatie voegen in schoorsteen

Het gaat om de reparatie van de slecht uitziende voegen aan de schoorsteen en voegen in de muur aan de onderzijde van de garage (7 meter lang). Het gaat om een schoorsteen op de nok van dak van een twee onder 1 kap woning. Dit moet daarom ook in overleg met de buren gedaan worden.


Gevel- en metselwerk Wijhe
zondag 05 augustus 2018

Gevel voegen en metselen

Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? 30-40 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken; Betreft de achtergevel van een geschakelde bungalow met schoorsteen, tot de hoogte van de 1e verdieping. Ook een patio muur moet aan de bovenkant ook gemetseld worden. Voegen en wellicht wat metselwerk, hooguit 1,5 meter.


Gevel- en metselwerk Zwolle
woensdag 03 januari 2018

Daklekkage rond de schoorsteen repareren

Wij hebben een daklekkage. De problemen zitten waarschijnlijk in het lood rond de schoorsteen. Op 2 plekken zijn er druppels op dezelfde hoogte zichtbaar. Graag laat ik dit repareren door een vakman.


Gevel- en metselwerk Zwolle
maandag 11 september 2017

Schoorsteenrenovatie

Het betreft een jaren '30 woning. Ik stook nu met een houtkachel op een bestaand schoorsteenkanaal, maar op zolder ruik ik roet. Ik zou graag een betere trek willen met behulp van een flexibele buis. De diameter van het rookkanaal is 15 cm, echter ter hoogte van de schoorsteenmantel beneden is een gemetselde vernauwing van 11 cm met een hoogte ongeveer 15 cm in een trechtervorm. Deze vernauwing wil ik graag laten vergroten.


Gevel- en metselwerk Zwolle
dinsdag 25 april 2017

Renovatie schoorsteen

De buitenkant van de schoorsteen is niet goed meer en moet gerenoveerd worden. Het gaat om het vervangen van de loodslabben, het vervangen van de voegen en in de bovenzijde zitten er in het beton haarscheurtjes. De schoorsteen staat op het dak van een 2 onder 1 kap woning.


Gevel- en metselwerk Zwolle

Schoorsteen renovatie in regio Zwolle

Andere klussen in Zwolle

Offertes aanvragen