Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schoorsteen vervangen plaatsen verwijderen Almere

Schoorsteen renovatie - Almere

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schoorsteen renovatie in Almere?

Beginnen je schoorsteenvoegen scheuren te tonen? Of moet je je hele schoorsteen renoveren? De schoorsteenspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je graag met het opnieuw voegen van je schoorsteen, maar ook met een rookkanaal renovatie en een schoorsteen reparatie in het algemeen. Het is belangrijk dat je schoorsteen, net als de gevel, in goede conditie is, want de schoorsteen is een punt dat water doorlaat. En je wil natuurlijk lekkages voorkomen.

Kosten schoorsteen renoveren

Je schoorsteen is vaak van hetzelfde materiaal gemaakt als je gevel en moet dezelfde kwaliteit bevatten. Daarom kan je schoorsteen met dezelfde methoden behandeld worden als je gevelRenoveer je je complete schoorsteen, dan bestaat dat uit: reinigen van de stenen, de voegen vervangenstenen vervangen, de stenen impregneren, herstellen of vervangen van de schoorsteenkap en het vervangen van de loden platen aan de basis van de schoorsteen. Maar wat kost dit? 

Wij hebben een kostenoverzicht voor je gemaakt die je een indicatie geeft van de kosten van een schoorsteen renovatie. Het overzicht vind je hier.

Offertes schoorsteen renovatie in Almere vergelijken

Recente opdrachten in Almere

woensdag 28 maart 2018

Lekkende schoorsteen repareren

De schoorsteenpijp op het dak lekt. Wij denken op één plek bij de zolder. Graag nakijken en oplossen.


Gevel- en metselwerk Almere
zondag 16 april 2017

Schoorsteen afsluiten en waterdicht maken

De schoorsteen wordt niet gebruikt en is in de woonkamer ook al weggehaald. Echter doordat de bovenkant op het dak niet afgedicht is komt hier nog vocht/water binnen. Dit moet vakkundig worden afgesloten. Op de tweede verdieping, de zolderverdieping. De schoorsteen steekt circa twee meter uit het dak.


Gevel- en metselwerk Almere
vrijdag 13 januari 2017

Schoorsteen inspecteren en repareren

Wij hebben onlangs een schoorsteenveger op bezoek gehad die heeft aangegeven dat onze schoorsteen in slechte staat is. De schoorsteen vertoont aan de binnenkant mos en scheuren en de scheuren zijn ook aan de buitenkant zichtbaar. De woning is gebouwd in 1960, zo oud is de schoorsteen ook. De schoorsteen lekt niet en is gewoon nog in gebruikt. Graag laat ik een expert de schoorsteen beoordelen en repareren.


Gevel- en metselwerk Muiderberg
woensdag 08 juni 2016

Voegen van de schoorsteen renoveren

Ik wil graag de voegen van mijn schoorsteen laten herstellen. De voegen laten los, waardoor stenen los komen te liggen. Het betreft een vrijstaande eengezinswoning.


Gevel- en metselwerk Almere
maandag 07 maart 2016

Gemetselde schoorsteen plaatsen

Kosten plaatsen gemetselde schoorsteen.


Gevel- en metselwerk Almere
woensdag 16 december 2015

Koekoek op de schoorsteen monteren

Tijdens de laatste storm is de koekoek van de schoorsteen gewaaid. Deze moet op de schoorsteen "goed" worden bevestigd. Er is een foto beschikbaar.


Gevel- en metselwerk Almere

Schoorsteen renovatie in regio Almere

Andere klussen in Almere

Offertes aanvragen