Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schoorsteen vervangen plaatsen verwijderen Deventer

Schoorsteen renovatie - Deventer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schoorsteen renovatie in Deventer?

Beginnen je schoorsteenvoegen scheuren te tonen? Of moet je je hele schoorsteen renoveren? De schoorsteenspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je graag met het opnieuw voegen van je schoorsteen, maar ook met een rookkanaal renovatie en een schoorsteen reparatie in het algemeen. Het is belangrijk dat je schoorsteen, net als de gevel, in goede conditie is, want de schoorsteen is een punt dat water doorlaat. En je wil natuurlijk lekkages voorkomen.

Kosten schoorsteen renoveren

Je schoorsteen is vaak van hetzelfde materiaal gemaakt als je gevel en moet dezelfde kwaliteit bevatten. Daarom kan je schoorsteen met dezelfde methoden behandeld worden als je gevelRenoveer je je complete schoorsteen, dan bestaat dat uit: reinigen van de stenen, de voegen vervangenstenen vervangen, de stenen impregneren, herstellen of vervangen van de schoorsteenkap en het vervangen van de loden platen aan de basis van de schoorsteen. Maar wat kost dit? 

Wij hebben een kostenoverzicht voor je gemaakt die je een indicatie geeft van de kosten van een schoorsteen renovatie. Het overzicht vind je hier.

Offertes schoorsteen renovatie in Deventer vergelijken

Recente opdrachten in Deventer

dinsdag 07 februari 2023

Schoorsteen renoveren

Schoorsteenplateau zitten scheuren en gaten in, m/n. onder sierkap bevestiging wat erg lekt , sierkap zit min of meer los en wrikt bij hevige wind. Bovenkant moet vernieuwd worden Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Naar welke dienst ben je op zoek?: Schoorsteen renoveren


Gevel- en metselwerk Colmschate
donderdag 30 april 2020

Vorstschade aan schoorsteen herstellen

Door de vorst is er schade ontstaan aan de buitenkant van een schoorsteen. Deze dient hersteld te worden. Daarbij dient bij de uitvoering van de werkzaamheden rekening gehouden te worden met de recent vervangen bitumen dakbedekking (oa het gebruikte schoeisel zodat deze schadevrij blijft) Graag ontvang ik vrijblijvende offertes om deze schade te herstellen.


Gevel- en metselwerk Holten
donderdag 11 januari 2018

Schoorstenen renoveren

Bij ons zijn twee schoorstenen die aan onderhoud toe zijn. Enkel wordt als rookkanaal van onze Houtkachel gebruikt, de andere slechts voor de afzuigingskap van de keuken. De Schoorsteen bij de nok (hier sluit de houtkachel op aan) heeft een barst en bij de andere is de voeg toe aan vernieuwing. Wat kost het om beide schoorstenen te renoveren? Als er meer info nodig is, kunnen jullie gerust bellen. Graag eventuele offerte via mail versturen, dan kunnen we met onze buren overleggen betreft het verdelen van de kosten.


Gevel- en metselwerk Deventer
dinsdag 23 februari 2016

Schoorsteen voegen en lood vervangen

Wij hebben een gezamenlijke schoorsteen met onze buurvrouw. De schoorsteen staat bij de nok, op een hoogte van ongeveer 5 tot 6 meter. Onze buurvrouw heeft momenteel een kleine lekkage bij de schoorsteen. Zover wij kunnen beoordelen, moet er nieuw lood en voegwerk worden aangebracht. De schoorsteen is 5 1/2 steen breed, 5 stenen diep, aan de achterzijde 22 stenen hoog en aan de voorzijde 8 stenen hoog. Graag ontvangen wij een offerte voor de werkzaamheden.


Gevel- en metselwerk Olst
maandag 20 juli 2015

Schoorsteen herstellen

De schoorsteen moet gerepareerd worden. Het voegwerk is in zeer slechte staat. De schoorsteen is bereikbaar via de garage. De afmeting is ongeveer 100 cm x 100 cm x 100 cm.


Gevel- en metselwerk Deventer
woensdag 04 juni 2014

Voegen vernieuwen van de schoorsteen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het volgende: Van een schoorsteen van ongeveer 42 bij 42 bij 70 cm op een plat dak de voegen vernieuwen of repareren en indien nodig ook het lood vervangen. Vanaf 3 zijden is de schoorsteen goed te bereiken.


Gevel- en metselwerk Deventer

Schoorsteen renovatie in regio Deventer

Andere klussen in Deventer

Offertes aanvragen