Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Vlizotrap Zwolle

Zoldertrap - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zoldertrap in Zwolle?

Ben je opzoek naar een alternatief voor je vlizotrap? Een vaste trap naar zolder kan een alternatief. Zo kan je gemakkelijk je spullen op zolder opbergen, maar het is ook handig als je van de zolder een woonruimte wil maken. 

De trapspecialisten via Casius helpen je graag bij een zoldertrap plaatsen. Heb je al een (open) trap, maar is deze toe aan een renovatie? Geen probleem, daar helpen ze je ook graag bij. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Vaste trap naar zolder kosten

Een zoldertrap kopen is niet gratis. De kosten voor een vaste trap naar de zolder, worden bepaald door een aantal zaken. Zo spelen je eigen wensen omtrent materiaal en dergelijke mee, het arbeidsloon van de vakman, of het een rechte trap wordt of een of meerdere draaien krijgt. Gemiddeld kost een nieuwe vaste trap naar de zolder rond de €1.750, inclusief montage. Hieronder zie je in de tabel de mogelijkheden en de gemiddelde prijzen.

Let op: de trappenspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort trap Gemiddelde prijs inclusief plaatsing
Rechte trap Minimaal €1.500
Onder- of bovenkwart trap Minimaal €2.000
Dubbelkwart trap (onder en boven) Minimaal €2.500

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Prijsvoorbeelden zoldertrap

Hieronder zie je drie prijsvoorbeelden van een vaste trap naar de zolder laten maken.

Voordelig

Wil je een zo goedkoop mogelijke optie? Neem dan een open, rechte en vuren vaste trap van laminaat of hout. De trap kan in een gewenste kleur geschilderd worden. Of laat de trap (voor een deel) bekleden met vloerbedekking of anti-slipstrips. Voor de laatste optie betaal je gemiddeld rond de €1.450.

Gemiddeld

Wil je een iets luxere trap, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan kun je voor een gesloten trap kiezen, eventueel met een onder- of bovenkwart. Je kunt kiezen uit een houten of vinyl trap met vloerbedekking. De trap wordt geleverd met bijpassende trapleuningen en stootborden. Een gemiddelde trap kost gemiddeld rond de €1.950.

Luxe

Wil je een veilige én een luxueuze trap? Dan kun je voor een gesloten trap kiezen met twee kwart draaien, inclusief trapleuning en verlichting. De trap wordt gemaakt van eikenhout en eventueel bekleed met een bijpassende vloerbedekking. Deze trap kost gemiddeld €2.450.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes zoldertrap in Zwolle vergelijken

Recente opdrachten in Zwolle

dinsdag 14 februari 2023

Vaste trap plaatsen

Vaste trap plaatsen naar de zolder.


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle
donderdag 08 september 2022

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder hebben en zoek een vakman die dit voor mij kan doen. Het zal een trap worden met een halfslagtrap/dubbelkwart. Mag van hout.


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle
donderdag 25 augustus 2022

Stootborden plaatsen

Mijn aanvraag betreft de open trap naar de zolder, daar moeten 12 stootborden geplaatst worden. Graag de aanschaf in overleg.


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle
dinsdag 05 oktober 2021

Trap plaatsen

Ik zoek iemand die een trap kan plaatsen boven de huidige trap zodat er een vaste trap naar zolder is. Nu zit er een vlisotrap in het midden van de slaapkamer. Die mag weg dat gat wil ik dicht hebben en er moet dan een nieuw gat komen voor de nieuwe trap naar zolder.


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle
donderdag 28 juni 2018

Trappen renoveren

Ik heb 1 trap naar zolder, dicht, 14 treden, 1 draai naar links, 83 cm breed en lijmresten van de eerdere vloerbedekking erop. Deze moet worden gerenoveerd, geschilderd of bedekt met overzet treden. Tevens zijn er spijltjes langs 1 zijde van de trap nodig. Trap beneden is open, 14 treden, bruin gelakt en een draai naar links. Ook deze moet worden gerenoveerd met spijltjes aan 1 zijde. Graag een duidelijke prijsspecificatie.


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle
donderdag 19 april 2018

Vaste trapconstructie naar zolder maken

Een gat in beton zagen. Plus constructieberekening. Plus raveel ijzer plaatsen.


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle

Zoldertrap in regio Zwolle

Andere klussen in Zwolle

Offertes aanvragen