Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Trap

Zoldertrap - Laren

Zoldertrap - Laren

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zoldertrap in Laren?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Blaricum, Eemnes of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor zoldertrap in Laren aanvragen

Recente aanvragen uit Laren

maandag 11 juni 2018

Trappen stofferen

Ik wil graag 2 trappen laten stofferen in ons huis in Eemnes. Bij wie kan ik hiervoor het beste zijn?


Trappenbouw en traprenovatie Eemnes
dinsdag 17 januari 2017

Trap renoveren met CanDo treden

Ik wil graag een open trap dichten. Treden en binnenkant met Cando bekleden. 13 treden. Twee draaihoeken - rechtsom. Er zitten nu halve manen op.


Trappenbouw en traprenovatie Blaricum
maandag 12 december 2016

Tapijt van houten trappen verwijderen

Graag zou ik volgende week het tapijt en de lijmresten van 1 open houten trap en 1 dichte houten trap willen laten verwijderen. Dit dient voor kerst geregeld te zijn in verband met het opzeggen van de huur.


Trappenbouw en traprenovatie Blaricum
woensdag 30 november 2016

Trap met CanDo treden en stootborden renoveren

Is het mogelijk om ons een prijsindicatie te mailen inzake het renoveren van een trap, 13 treden? Wij hebben bij de Gamma het CanDo trappensysteem gezien en kunnen deze met korting aanschaffen. Wij zorgen dat de trap kaal is. Hij draait 180 graden.


Trappenbouw en traprenovatie Blaricum
donderdag 10 maart 2016

Trapleuning maken en plaatsen

Mijn ouders hebben geen trapleuning, maar zijn al op leeftijd en mijn moeder moet een heupoperatie ondergaan. Het is dus heel belangrijk dat er een trapleuning komt, maar dit blijkt voor hun niet makkelijk om het zelf te doen en willen dus graag dat dit door mensen gedaan kan worden die te vertrouwen zijn qua kosten en op korte termijn. Ik denk dat een houten trapleuning met korte beugels het mooiste zou zijn. Als bijlage een voorbeeld van de trap van soortgelijk huis (alleen dan contra).


Trappenbouw en traprenovatie Blaricum
woensdag 13 januari 2016

Trapleuning maken en plaatsen bij de buitentrap

Ik wil een roestvrije trapleuning laten leveren en plaatsen. Het gaat om een buitentrap, met een lage muur aan elke trap kant. De leuning hoeft alleen aan 1 kant geplaatst worden. De lengte van de leuning is ca 150 cm, twee palen van oneven lengte kunnen boven op het muurtje verankerd worden. De lengte van de palen is ca 30 en 80 cm.


Trappenbouw en traprenovatie Blaricum
donderdag 31 december 2015

Trap met stof laten bekleden

Ik zou graag een dichte houten trap dubbelkwarts willen laten bekleden met laag polig tapijt. Aantal treden: 13 treden. Zonder zijkanten (alleen treden en stootborden) afmetingen variëren tussen de 85 cm. tot 120 cm. brede treden.


Trappenbouw en traprenovatie Eemnes
maandag 24 augustus 2015

Trap bekleden

Ik zou graag me trap willen laten bekleden met laminaat. De trap heeft volgens mij 13 treden en het zou bekleed moeten worden met Flexfloors. Ik hoor graag even weten wat de mogelijkheden zijn, wanneer er tijd voor is en wat de kosten zijn. Het materiaal heb ik al aangeschaft.


Trappenbouw en traprenovatie Eemnes
dinsdag 31 januari 2012

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik heb momenteel een vlizotrap en wil graag een vaste trap naar zolder, heb een houten vloer. Trapgat komt op andere plaats. Eventueel dichtmaken oude trapgat. Hoogte 250cm 2 kwarts. Kunt u mij u een vrijblijvende offerte aanbieden?


Trappenbouw en traprenovatie Blaricum
maandag 30 januari 2012

Vaste trap naar zolder aanleggen

Ik heb momenteel een vlizo trap en wil een vaste trap naar zolder. Ik heb een houten vloer.


Trappenbouw en traprenovatie Blaricum
woensdag 27 oktober 2010

Vaste dichte trap

Graag zouden wij voor onze woning uit 1971 een vaste dichte trap willen hebben voor naar zolder toe. Het trapgat hebben wij inmiddels gemaakt, nu nog de trap. Het gaat om een halve draai trap naar rechts, 13 treden. Ik heb nu gekozen voor een beukenhoute trap. Wat zijn de prijsverschillen que houtsoort? Welke houtsoort wordt over het algemeen gebruikt? Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor eiken en beuken hout en de eventueel veel voorkomende houtsoort. Tevens willen wij de huidige stalen wenteltrap (13 treden) dichtmaken. Wat zijn de kosten hiervoor? Deze trap mag evt. ook worden vervangen.


Trappenbouw en traprenovatie Eemnes

Zoldertrap in jouw regio

Andere klussen in Laren

Offertes aanvragen