Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Trap

Zoldertrap - Kampen

Zoldertrap - Kampen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zoldertrap in Kampen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Grafhorst, IJsselmuiden of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor zoldertrap in Kampen aanvragen

Recente aanvragen uit Kampen

woensdag 13 januari 2021

Trap renoveren

Het betreft 2 spiltrappen met beiden 13 treden. Van beide trappen is enkel de 'as' nog te behouden, maar behoeft schilderwerk. Nieuwe treden, nieuwe spijlen aan de buitenzijde. Urgentie in verband met renovatie na forse lekkage.


Trappenbouw en traprenovatie IJsselmuiden
zaterdag 21 november 2020

Trap renoveren

graag zouden wij onze trap laten renoveren, door een vakman , met JeWe laminaat overzet tredes, inclusief stootborden. Het gaat om 13 tredes en 14 stootborden.


Trappenbouw en traprenovatie Kampen
maandag 03 februari 2020

Lijmresten van trap verwijderen

Vloerbedekking is van trap verwijderd, maar lijmresten moeten nog verwijderd worden. Wij willen dit graag door jullie laten verzorgen, zodat de trap verfklaar gemaakt wordt. Trap bestaat uit 14 treden. Oppervlakte onbekend. Trap is gesloten en gedraaid.


Trappenbouw en traprenovatie Kampen
maandag 11 november 2019

Trapleuning vervangen

De houten, open trap in de hal heeft aan de open zijde een wat gedateerde houten leuning met gedraaide dikke spijlen. Die zouden we willen vervangen voor een strakkere zwarte leuning/spijlen tegelijk met de leuning aan de muurzijde. Dit moet passen bij de industriële deur naar de hal (staal met glas, kleur 9004). Hoelang de trapleuning ongeveer is, durf ik niet te zeggen. Het is wel steiler dan de standaard trappen. De plafondhoogte is 2.45 m. Ik kan de oude trapleuning eventueel afvoeren.


Trappenbouw en traprenovatie Kampen
zaterdag 06 oktober 2018

Traprenovatie

Wij hebben 2 dichte trappen van elk 12 treden die wij graag bekleed willen hebben met laminaat.


Trappenbouw en traprenovatie Kampen
woensdag 20 juni 2018

CanDo traptreden en stootborden aanbrengen

Traptreden en stootborden renoveren met overzettreden (Cando). Graag ontvang ik een prijs voor één trede. Ik heb een trap 13 treden. Er zit nu tapijt op, dit haal ik er zelf van van af.


Trappenbouw en traprenovatie Kampen
dinsdag 28 februari 2017

Antislip in de trap infrezen en plaatsen

Voor 1 open trap met 14 treden ontvang ik graag een offerte voor het infrezen van de traptreden en het plaatsen van zwarte antislip-strips.


Trappenbouw en traprenovatie Kampen
maandag 12 december 2016

Vaste trap naar zolder neerzetten

Ik wil graag een vaste trap naar zolder. Momenteel zit er een vlizotrap, maar er is voldoende ruimte om een vaste trap neer te zetten. De vlizotrap mag komen te vervallen en de verdiepingsvloeren in de woning zijn van beton.


Trappenbouw en traprenovatie Kampen
donderdag 08 september 2016

Onderhoudsarme traprenovatie plaatsen

Onze trap is lelijk en vies, graag wil ik weten wat een renovatie kost. Een trap die makkelijk schoon te maken is en antislip. Het gaat om een trap met een draai (aan de bovenkant draait hij een stukje naar rechts). De trap heeft 16 treden. Er zit nu tapijt op, dit wil ik ook graag mee laten nemen in de offerte.


Trappenbouw en traprenovatie IJsselmuiden
zaterdag 16 april 2016

Dichte trap bekleden met tapijt

Wij hebben een dichte trap met 2x een linkse draai en 13 treden. In het verleden was de trap met tapijt bekleed. Nadat dit is verwijderd, is de trap geschilderd. Wij willen er nu weer tapijt op laten leggen. We laten de ondergrond graag even beoordelen en laten ons adviseren over de materiaalkeuze.


Trappenbouw en traprenovatie Kampen
zaterdag 16 april 2016

Trap opnieuw laten bekleden

Ik wil twee trappen opnieuw laten bekleden met een mooi tapijt. De trappen zijn van hout. De trap naar de eerste verdieping is een dichte trap en de trap naar zolder is een open trap. Er zit nu oud tapijt op de trappen en dit zullen we zelf weg halen. Graag ontvang ik een offerte.


Trappenbouw en traprenovatie Kampen
dinsdag 08 maart 2016

PVC trapleuning profiel monteren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van ongeveer 8 meter pvc trapleuningprofiel, kleur zwart. Links gaat het om ongeveer 352 cm en rechts om ongeveer 443 cm. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het inmeten, leveren en monteren.


Trappenbouw en traprenovatie Kampen
dinsdag 05 januari 2016

CanDo traprenovatie aanbrengen

Ik wil graag een offerte van een traprenovatie met materiaal van de Gamma Cando door u uit te voeren voor een trap met 2 draaiingen en 13 treden. De zijkanten hoeven niet meegenomen te worden en de stoottanden ook niet. De trap is nu kaal.


Trappenbouw en traprenovatie Kampen

Zoldertrap in jouw regio

Andere klussen in Kampen

Offertes aanvragen