Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Trap

Zoldertrap - Dronten

Zoldertrap - Dronten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zoldertrap in Dronten?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Biddinghuizen, Swifterbant of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor zoldertrap in Dronten aanvragen

Recente aanvragen uit Dronten

woensdag 28 oktober 2020

Vloerbedekking trap verwijderen

Ik wil de huidige vloerbedekking van de trap verwijderen en nieuwe laten plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Trappenbouw en traprenovatie Swifterbant
woensdag 08 januari 2020

Balustrade vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van de huidige trapleuning en balustrade voor een nieuwe met een moderne look. Ik hoor graag wat de opties zijn.


Trappenbouw en traprenovatie Swifterbant
zondag 03 december 2017

Vlizotrap vervangen

Er moet voor de zolder een nieuwe vlizotrap geplaatst worden en de oude eraf gehaald worden. Wat zijn de kosten hiervan?


Trappenbouw en traprenovatie Swifterbant
dinsdag 31 januari 2017

Spiltrap vervangen door luiere trap

Wij willen in ons te kopen huis een nieuwe trap plaatsten omdat de huidige trap niet makkelijk loopt. Een trap van de begane grond naar de eerste verdieping. De trap is vrij steil en loopt rond. We willen een minder steile trap en meer hoogte om door te lopen. De trap moet luier worden. Vrijdagmiddag tussen 14 en 16 uur zijn de eigenaren aanwezig. Het zou mooi zijn als iemand om 14 of 15 uur advies zou kunnen komen geven.


Trappenbouw en traprenovatie Dronten
zondag 10 april 2016

Trap met hout of laminaat laten bekleden

Ik wil mijn trap graag met hout of laminaat laten bekleden. De trap heeft 2 draaien. Verder is het een normale trap van de begane grond naar 1e verdieping.


Trappenbouw en traprenovatie Dronten
dinsdag 17 november 2015

Trap bekleden met laminaat

Wat kost het ongeveer voor 13 treden twee keer kwart links inclusief uitgaande van gemiddelde prijs laminaat inclusief leggen?


Trappenbouw en traprenovatie Dronten
zondag 22 februari 2015

Traptreden verbreden

We hebben een steile trap met een kwarts draai naar rechts waarvan de treden zeker in de kwart zeer smal zijn. Onderaan de trap hebben we ca 1 meter vloer over waardoor de hoek van de trap kleiner kan worden. Zeker in de draai boven hebben we meer breedte van de treden nodig. Kan dat en kan iemand dat leveren?


Trappenbouw en traprenovatie Biddinghuizen
zondag 23 juni 2013

Trap laten bekleden

Ik wil mijn trap laten bekleden met tapijt. Het betreft een trap met 13 treden. Het tapijt dient geleverd en gemonteerd te worden.


Trappenbouw en traprenovatie Swifterbant
woensdag 22 augustus 2012

Restauratie trap + trapwangen

Trap is door een hond van de vorige bewoner onder handen genomen. Deze heeft aan de wangen van de trap geknaagd waardoor er gaten in de wangen zijn gekomen. Deze moeten strak worden weggewerkt en de gehele trap moet geschuurd en in de lak worden gezet.


Trappenbouw en traprenovatie Swifterbant
zaterdag 30 juni 2012

Vaste trap naar zolder

Vaste trap naar zolder inclusief gat maken in betonvloer en eventueel muurtje en deur verzetten. Houten draaitrap moet ook geleverd worden. Alleen aannemers van Bouwgarant.


Trappenbouw en traprenovatie Dronten
woensdag 22 februari 2012

Nieuwe trap plaatsen

Wij hebben een bestaande trap naar de 1e verdieping. Vanwege de beperkte ruimte is deze trap vrij steil. Graag zouden wij kijken naar een nieuwe mogelijkheid voor een minder steile en veiligere trap.


Trappenbouw en traprenovatie Swifterbant
vrijdag 10 april 2009

Timmerman

2 metalen trappen op een boot. 1 van 120-130 cm breed op een hoogte van 240 cm en 1 van 100 cm breed met een hoogte van 300 cm


Trappenbouw en traprenovatie Dronten

Zoldertrap in jouw regio

Andere klussen in Dronten

Offertes aanvragen