Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien Enschede

Elektra vervangen - Enschede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Elektra vervangen in Enschede?

Wanneer de elektra in een bestaande oudere woning verouderd is komt vroeg of laat het moment dat de elektrische bedrading en het elektra systeem vervangen moeten worden. In de meeste gevallen komt dan ook de meterkast of ook wel groepenkast aan de beurt. Deze klus kan je het beste door een erkende elektricien laten uitvoeren. 

De elektriciens via Casius staan voor je klaar om je te helpen. Zo word je niet alleen geholpen bij het vervangen van de elektra, maar ook bij het installeren van zonnepanelen en het aansluiten van een domotica systeem. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten elektra vervangen

De exacte kosten voor elektra laten vervangen zijn lastig om van te voren te bepalen. Daarom schakel je voor het beste resultaat een erkende elektricien in, maar wat zijn daarvan de kosten? In onderstaande tabel zie je enkele voorbeelden die je een indicatie geven van de kosten die je kunt verwachten per klus.

Let op: de elektricien via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Ruimte waarin elektra vervangen wordt Gemiddelde prijs
Complete woning €2.000 - €3.200
Woonkamer €400 - €600
Badkamer en keuken €450 - €625
Tuinhuis €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Waar is de prijs van afhankelijk?

Elektriciteit laten aansluiten in een bestaand of nieuwbouw huis, opbouw of aanbouw is best een grote klus. De prijs voor het vervangen en het vernieuwen van de elektrabedrading in je woning is afhankelijk van het woonoppervlakte, maar ook van het aantal kamers zoals de woonkamer, slaapkamer, badkamer etc.

Hieronder staan de belangrijkste punten die de prijs van het vervangen van de elektra beïnvloeden:

  • Hoeveel stopcontacten wil je?

  • Wil je de complete bedrading laten vernieuwen?

  • Moeten er extra groepen aangelegd worden?

  • Wil je de groepenkast laten vernieuwen?

  • Wil je nieuw schakelmateriaal?

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes elektra vervangen in Enschede vergelijken

Recente opdrachten in Enschede

woensdag 12 oktober 2022

Aanpassen meterkast

Ik zoek een elektricien voor het aanpassen van de meterkast: groepenkast vervangen, 2x een aardlekschakelaar vervangen en minimaal 3 (extra) nieuwe groepen.


Elektra en groepenkast Enschede
woensdag 30 maart 2022

Elektra en groepenkast vervangen

Ik zoek een vakman die mijn groepenkast en de elektra door de gehele woning kan vervangen. Wat gaat dit kosten?


Elektra en groepenkast Enschede
zaterdag 06 november 2021

Vervangen 2 meterkasten

Oude stoppenksaten vervangen voor 2 meterkasten waarvan 1 in de schuur. De stoppenkast in huis zou uitgebreid moetne worden voor toekomstige aanpassingen.


Elektra en groepenkast Oldenzaal
woensdag 01 september 2021

Elektra aanleggen of vervangen

Aanleg aansluitpunt Airco op plat dak via loze leiding naar meterkast (ca 8m verticaal) en buitenleiding circa 16 meter. Opgenomen vermogen koelen / verwarmen kW 1,32 / 1,40 Bedrijfstroom koelen/verwarmen | maximale aanloopstroom A 6,5/6,8 | 6,8


Elektra en groepenkast Enschede
zondag 18 april 2021

Vervangen electra bovenverdieping

Electra boven is weg. Het lijkt te zijn gebeurd tijdens het stofzuigen. Er heeft een elektricien gekeken maar die kan niks vinden. Het lijkt erop dat alles vervangen moet worden. Wij hopen toch nog op een wonder dat het om een kleinere reparatie gaat. Meterkast is vrij recent nog vervangen.


Elektra en groepenkast Enschede
woensdag 16 december 2020

Slaan aardpen

Huidige aarding loopt via waterleiding, echter wordt deze vervangen met een kunststofwaterleiding. De meterkast zit direct bevestigd aan een buitenmuur, dus de (bestaande) aarde kan direct omgeleid worden naar buiten naar de aan te leggen aardpen.


Elektra en groepenkast Enschede

Elektra vervangen in regio Enschede

Andere klussen in Enschede

Offertes aanvragen